Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 5.54

BETANO

Pentru astăzi am pregătit un bilet de cotă 5.54 format din 3 meciuri din turul 2 de la Wimbledon. 

Mai jos aveți analiza și pronosticurile.

cota2.ro

Casper Ruud - Ugo Humbert 

Casper Ruud este la acest moment unul dintre cei mai buni jucători din circuitul masculin, nr.6 mondial și proaspăt finalist la Roland Garros. Deși are doar 23 ani el este pe un puternic trend ascendent acumulând deja 8 titluri ATP și fiind o prezență constantă în top 10. Casper este genul de jucător care preferă schimburile lungi și care joacă mult pe greșeala adversarului, fiind foarte bun pe retur. După un început mai slab de sezon pe iarbă, are in ultima săptămână victorii în minim de seturi cu Alcaraz și Albert Ramos Vinolas. 

Ugo Humbert este un jucător francez de 23 ani, momentan pe locul 112 ATP. El era văzut drept un mare talent și deși este încă tânăr are deja 3 titluri ATP cucerite și numai puțin de 9 în competiții de nivel inferior Challenger și ITF. Preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare foarte bine serviciul puternic, oferind de regulă puține șanse de break adversarilor. După un 2021 în care a ajuns până pe locul 24 în lume, anul acesta a jucat destul de modest, nereușind să lege până acum 2 victorii consecutive. În primul tur a trecut greu de Etcheverry după un meci de 5 seturi în care consumul de energie a fost foarte mare. 

Chiar dacă iarba nu este suprafața sa favorită, văd o cotă foarte bună pe victoria lui Ruud, jucătorul mai valoros și în formă mai bună. Deși este un zgurist, Casper are victorii anul acesta pe suprafețe rapide cu Zverev, Rublev ori Alcaraz și cred că îl va învinge și pe Humbert. 

Andy Murray - John Isner 

Doi dintre cei mai buni jucători din circuit la serviciu se întâlnesc în turul secund de la Wimbledon, într-o partidă în care cel mai probabil break-urile vor fi rare. Murray vine după un meci de 4 seturi cu Duckworth în care s-au înregistrat 26 ași și 7 duble greșeli, în timp ce în meciul lui Isner din primul tur au fost numai puțin de 66 ași și 12 duble greșeli. Andy pare favorit având evoluții foarte bune pe iarbă în acest an, însă întotdeauna este greu să returnezi serviciul lui Isner. Merg pe un meci lung, cu mulți ași și multe duble greșeli. 

Tim Van Rijthoven - Reilly Opelka

Meci cu coordonate similare și între Tim Van Rijthoven și Reilly Opelka, doi jucători care își bazează foarte mult jocul pe serviciu. Tim Van Rijthoven a apărut de nicăieri și a câștigat turneul de la Hertogenbosch, după ce i-a eliminat pe parcurs pe Fritz, Auger Aliassime și Medvedev. Au fost primele victorii ale olandezului în circuitul ATP, acesta fiind un jucător mediocru până în această vară. În primul tur aici, Tim a trecut scurt de Delbonis, servind 15 ași într-un meci de sub 2 ore. 

Opelka este cel mai înalt jucător din circuit la cei 2.11 m și așa cum este și normal își concentrează jocul pe serviciu, scurtând pe cât posibil punctele. El trimite foarte multi ași, indiferent de suprafață, însă este predispus și la duble greșeli. În primul tur cu Taberner, într-o partidă cu minim de seturi a trimis 21 ași și a înregistrat 6 duble greșeli. Se întâlnesc doi jucători care își pierd greu serviciul și la fel ca în meciul dintre Murray și Isner, văd o partidă lungă, cu mulți ași și duble greșeli de ambele părți. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Casper Ruud vs Ugo Humbert
Pronostic:
Victorie Casper Ruud
Cota
1.62
Andy Murray vs John Isner
Pronostic:
Peste 62.5 ași + duble greșeli
Cota
1.85
Tim Van Rijthoven vs Reilly Opelka
Pronostic:
Peste 58.5 ași + duble greșeli
Cota
1.85
Cota finala: 5.54
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro