Ponturi Pariuri Tenis Tallon Griekspoor vs Carlos Alcaraz

BETANO

Tallon Griekspoor - Carlos Alcaraz

In aceasta dupa-amiaza, nu inainte de ora 17:30, Carlos Alcaraz il va infrunta pe olandezul Tallon Griekspoor in turul al doilea la Wimbledon. Cei doi s-au intalnit de doua ori pana acum, fiecare adjudecandu-si cate un succes. Griekspoor l-a invins pe Alcaraz in Februarie anul trecut in calificari la Montpellier dupa 3 seturi, iar spaniolul si-a luat revansa doua luni mai tarziu, castigand de o maniera categorica in calificari la Estoril.

Tallon Griekspoor s-a duelat cu un adversar dificil și în primul tur, Fabio Fognini. O singură rupere de ritm in finalul primului set a fost suficientă pentru ca italianul să-și adjudece primul set. Griekspoor a ripostat câștigând setul al doilea si egaland situatia. A urmat un set 3 in care Fognini a început perfect, cu un break la 0, insa a pierdut următoarele patru game-uri, iar apoi nu a mai reușit să recupereze din acest deficit, pierzand in cele din urma setul. Griekspoor a salvat o minge de break în al optulea game din setul 4, iar apoi a castigat la 0 pe serviciul italianului, reusind sa rezolve meciul.

cota2.ro

Alcaraz l-a infruntat in primul tur pe Jan-Lennard Struff în primul tur, iar spaniolul a avut mult de lucru pentru a-si adjudeca victoria. Alcaraz și-a cedat serviciul devreme în setul inaugural, iar germanul a păstrat acest avantaj pentru a-și adjudeca setul. In al doilea set a fost vorba de echilibru, pana in game-ul 12, cand Carlos a reusit break-ul. Setul 3 a inceput cu mai multe mingi de break salvate de spaniol, iar ulterior, a cedat in game-ul 7 cand germanul a reusit sa preia conducerea. In game-ul 8 din setul 4, Struff a salvat 4 mingi de break si a reusit sa duca acel set in tie-break unde Alcaraz a reusit sa castige 3 puncte pe serviciul acestuia si sa egaleze situatia. In decisiv s-a mers cap la cap pana in game-ul 9 cand spaniolul a reusit sa profite de prima minge de break si sa castige acel duel.

Alcaraz este încă neexperimentat pe iarbă si a si spus ca nu stie sa se miste corect pe aceasta suprafata, insa compensează prin spiritul său de luptă, iar acest lucru il ajuta foarte mult. Spaniolul a reușit 30 de ași în victoria din primul tur împotriva lui Struff și a reușit numai putin de 73 de lovituri câștigătoare. De partea cealalta, Griekspoor a reusit multe incursiuni bune la fileu în fața lui Fognini si a câștigat 75% din punctele în care a făcut acest lucru. Struff a procedat la fel împotriva lui Alcaraz, insa spaniolul venit cu cateva replici stralucitoare. Alcaraz are un avantaj când vine vorba de serviciu și de schimburile de mingi pe linia de fund. Cu toate acestea, din cele 14 sanse de break, a castigat doar doua, iar in partida de azi, daca va lasa emotiile deoparte, se va concentra mai mult si va pune un pret mai mare pe aceste sanse, cred ca va reusi sa castige, pentru ca serviciul il va ajuta mult, iar olandezul e si putin mai scund decat Struff. E posibil sa avem minim 4 seturi in acest meci si nu pot sa nu profit de liniile putin mici pe asi oferite de Betano lui Alcaraz. Cea mai buna varianta e sa iau minim 9 asi in favoarea spaniolului, insa o sa risc putin si o sa pariez putin mai curajos.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tallon Griekspoor vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Carlos Alcaraz - Peste 10.5 ASI
Cota
2.45
Cota finala: 2.45
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro