Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.51

UNIBET

Emma Răducanu (11 WTA) o întâlnește în turul secund de la Wimbledon pe Caroline Garcia (55 WTA), astăzi, după ora 17:30. Emma Răducanu a arătat foarte bine în primul tur al actualei ediții, în fața unei jucătoare contondente, cu lovituri apăsate, precum cum  Alison Van Uytvanck. Britanica s-a impus cu 6-4, 6-4, iar curajul căpătat o face periculoasă pentru orice adversară, amintind de parcursul de la US Open 2021, încucunat cu primul titlu de Grand Slam al carierei. Relația Emmei cu iarba este excelentă. Aici a făcut primii pași adevărați în elita tenisului, atingând anul trecut faza optimilor de finală. Un alt atu îl reprezintă fanii de pe Arena Centrală, evident de partea ei în orice dispută. 

Caroline Garcia s-a chinuit serios în primul tur, în fața necunoscutei Yuriko Lily Miyazaki (204 WTA). A fost 4-6, 6-1, 7-6(4) la capătul a 2 ore și 20 de minute de joc, o oboseală în plus acumulată de franțuzoaică. Ea nu a avut deloc pauză. A încheiat duminică turneul de la Bad Homburg, apoi a zburat direct către Londra.

cota2.ro

• Emma Răducanu a câștigat singurul meci direct disputat împotriva lui Caroline Garcia, 6-1, 3-6, 6-1, anul acesta la Indian Wells

• Emma a avut procentaje extraordinare în fața lui Garcia: 70% dintre punctele jucate cu prima minge fiind câștigate

• Emma Răducanu a greșit puțin în meciul din primul tur de la Wimbledon, doar 18 erori neforțate. În comparație, Garcia a comis 32

• Emma Răducanu a câștigat 39.3% dintre game-urile jucate pe serviciile adversarelor în anul 2022. Caroline Garcia stă infint mai rău, doar 21.6%. 

Pe Unibet, cota pentru un handicap de +3.5 game-uri în favoarea Emmei Răducanu este @1.30.

---------------------------------

Andy Murray (52 ATP) și John Isner (24 ATP) se întâlnesc astăzi, după ora 19:00, în ultimul meci al zilei pe Arena Centrală de la Wimbledon. 

Andy Murray se simte pe Centralul londonez ca în propria sufragerie. Aici a cucerit două dintre cele trei turnee de Grand Slam din palmares, în 2013 și 2016, și medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2012, iar fanii în adoră. În primul tur al actualei ediții, britanicul a trecut fără mari emoții de australianul Duckworth. S-a încălzit mai greu, cedând primul set, apoi s-a descătușat, scor final 4-6, 6-3, 6-2, 6-4. Actualul context de la Wimbledon, cu rușii Medvedev și Rublev interziși, cu Cilic și Berrettini pozitivi la coronavirus, și Zverev accidentat îl poate face pe Andy să viseze la un parcurs lung. 

Astăzi îl are în față pe John Isner. Veteranul american în vârstă de 37 de ani este recunoscut datorită serviciului impresionant, dar cam atât. Nu a reușit niciodată să depășească acest statut. Cea mai bună performanță din cariera lui este doar o semifinală de Grand Slam, jucată în 2018. Isner a fost întrebuințat serios în primul tur de francezul Enzo Couacaud (206 ATP). A avut nevoie de set decisiv, scor 6-7(6), 7-6(3), 4-6, 6-3, 7-5.  

• Andy Murray a câștigat toate cele 9 meciuri directe disputate împotriva lui John Isner

• doar 4 seturi a cucerit Isner în cele 9 dispute contra lui Murray

• Murray are un bilanț fenomenal pe iarbă în carieră, 126 de victorii și doar 35 de înfrângeri, procentaj de 78.53% al meciurilor câștigate

• Murray a arătat o siguranță dezarmantă în primul tur, contra lui Duckworth, comițând doar 14 erori neforțate. În comparație, Isner a avut 57 în partida din primul tur. 

Pe Unibet, cota pentru victoria lui Andy Murray este @1.40.

--------------------

Sorana Cîrstea (32 WTA) o întâlnește în turul secund de la Wimbledon pe nemțoaica Tatjana Maria (103 WTA), astăzi, după ora 15:00. 

Cîrstea este prima din armata româncelor care intră în turul secund. Sorana nu a avut un meci ușor la debut, trecând de Aleksandra Krunic după două tie-break-uri. Vestea bună este că a reușit victoria în ciuda unui procentaj foarte slab al primului serviciu, pus în teren în 49% din rânduri. Deși iarba nu a fost niciodată suprafața ei favorită, Cîrstea a făcut progrese mari anul acesta, jucând prima semifinală din carieră într-o competiție de acest gen, la Birmingham. 

Adversara de astăzi ar trebui să fie la îndemână. Maria, unde dintre mamele din circuit, nu are nicio armă proeminentă. Luptă pentru fiecare minge, dar cam atât. În primul tur a stat pe teren aproape 2 ore în fața modestei Astra Sharma (136 WTA), o victorie 4-6, 6-3, 6-4. 

• Sorana Cîrstea a câștigat toate cele 3 meciuri directe împotriva Tatjanei Maria

• cea mai recentă dispută a avut loc chiar anul acesta, la Roland Garros, scor 6-3, 6-3

• 34-11 în favoarea Soranei a fost raportul loviturilor câștigătoare în meciul de la Roland Garros

• Sorana a câștigat 41.1% dintre game-urile jucate pe serviciul adversarei în anul 2022. Tatjana Maria are un bilanț mai modest, 35.8%.

Pe Unibet, cota pentru victoria Soranei Cîrstea este @1.38. 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Emma Răducanu vs Caroline Garcia
Pronostic:
Emma Răducanu +3.5 game-uri handicap
Cota
1.30
Andy Murray vs John Isner
Pronostic:
1
Cota
1.40
Tatjana Maria vs Sorana Cirstea
Pronostic:
2
Cota
1.38
Cota finala: 2.51
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro