Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.54

BETANO

Astăzi vă propun un combo în care nu este loc de surprize, Rafael Nadal și Roberto Bautista Agut fiind net superiori adversarilor.

Mai jos aveți avancronicile și ponturile aferente. 

cota2.ro

Ricardas Berankis - Rafael Nadal 

Ricardas Berankis a provocat una dintre surprizele primului tur, trecând în minimum de seturi de Sam Querrey, un specialist pe iarbă. Lituanianul de 31 ani a cochetat in ultimii ani între pozițiile 50-100, însă accidentările i-au influențat în mod negativ cariera, stopându-i ascensiunea. Și anul acesta a avut de suferit după Challengerul de la Lille, din martie fiind nevoit să facă o pauză de aproximativ 2 luni. Berankis preferă suprafețele rapide, acolo unde are și cele mai bune performanțe din carieră, fiind un jucător cu un serviciu destul de bun.  

Rafael Nadal trăiește un an incredibil în care deși este măcinat de o accidentare la picior, a reușit să câștige ambele turnee de mare șlem de până acum, precum și turneele de la Melbourne Summer Set 2 și Acapulco. Rafa este în fața celui de-al 23-lea trofeu de mare șlem al carierei și al 3-lea la Wimbledon, primul după o pauză de 12 ani. În meciul cu Cerundolo a evoluat destul de slab, însă cel mai probabil evoluțiile sale vor avea un progres constant. 

Ricardas Berankis a jucat doar 3 partide în ultimele 3 luni și jumătate, cu atât mai mult a surprins victoria sa din primul tur. Rafa este net superior și dacă va reuși să prelungească schimburile de mingi nu va avea nicio problemă. Merg pe o victorie scurtă. 

Daniel Galan Riveros - Roberto Bautista Agut

Daniel Galan Riveros este un columbian de 26 de ani, clasat pe locul 109 ATP. El este un jucător specializat pe zgură, evoluând foarte puțin pe iarbă, acolo unde rezultatele sale sunt mai degrabă modeste. Victoria din primul tur cu Koepfer a fost prima partidă disputată pe iarbă în acest an, astfel că victoria sa în minim de seturi poate fi catalogată drept o surpriză. Galan Riveros evoluează în general în turnee de nivel inferior, ITF și Challenger, având anul acesta un titlu la Sarasota pe zgură. 

Roberto Bautista Agut își continuă forma bună din sezonul de iarbă și este foarte posibil să îl vedem în fazele superioare ale turneului in acest an. Oarecum atipic pentru jucătorii spanioli, el s-a simțit mereu bine pe suprafețele rapide, acolo unde a câștigat 10 din cele 11 trofee din carieră. Pe iarbă este semifinalist la Wimbledon în 2019, are titlu câștigat la Hertogenbosch,iar în 2021 a trecut 3 tururi la Wimbledon fiind învins de Shapovalov. Anul acesta are un bilanț 7-2 pe această suprafață, pierzând doar cu Medvedev în sferturi la Halle și cu Tsitsipas în finală la Mallorca. Are victorii cu Kyrgios, Medvedev, Fucsovics sau Griekspoor, jucători net superiori pe iarbă adversarului de azi. În primul tur Bautista Agut a pierdut doar 4 game-uri în meciul cu Balasz. 

Merg pe victoria scurtă a lui Roberto Bautista Agut, un jucător mult mai experimentat și mai bun pe iarbă. Nu cred că va pierde vreun set.  

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ricardas Berankis vs Rafael Nadal
Pronostic:
Rafael Nadal 3-0
Cota
1.45
Daniel Galan Riveros vs Roberto Bautista Agut
Pronostic:
Roberto Bautista Agut 3-0
Cota
1.00
Cota finala: 1.45
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro