Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.22

Superbet

Simona Halep (18 WTA) o întâlnește în turul secund de la Wimbledon pe belgianca Kirsten Flipkens (190 WTA).  Simona Halep a arătat fenomenal în ultimele două meciuri disputate pe iarbă, victoria cu Anisimova de la Bad Homburg și cea împotriva Muchovei din primul tur de la Wimbledon. Roadele muncii depuse alături de Patrick Mouratoglou se văd în special în zona serviciului. Simona a avut procentaje pe care cu greu le-ar fi atins Serena Williams în perioada de glorie. Mai agresivă, fără presiune, campioana din 2019 ar putea să producă surpriza și în acest an. 

Kirsten Flipkens, adversara din turul secund, nu are cum să îi pună problema. Ajunsă la 36 de ani, belgianca a pierdut toate meciurile disputate în carieră împotriva Simonei. Un alt dezavantaj îl reprezintă faptul că ieri a jucat un meci epuizant în proba de dublu, încheiat aproape de miezul nopții. 

cota2.ro

• 5-0 în favoarea lui Halep este scorul înfruntărilor directe. Simona nu a cedat nici măcar un set 

• singurul meci pe iarbă dintre cele două a avut loc în 2013, în finala turneului de la 's-Hertogenbosch, scor 6-4, 6-2 pentru Simona

• Halep a câștigat 70.77% dintre meciurile disputate pe iarbă în carieră

• Halep a câștigat 79% dintre punctele jucate cu primul serviciu în meciul din primul tur, contra Karolinei Muchova

• în urmă cu exact o săptămână, la Bad Homburg, Simona câștiga 86% dintre punctele de pe primul serviciu în fața Amandei Anisimova. În acel meci, Halep a expediat 10 ași!

Pe Superbet, cota pentru peste 69.5% puncte câștigate de Simona Halep din primul serviciu este @1.85.

-------------------------

Iga Swiatek (1 WTA) o înfruntă în turul secund de la Wimbledon pe olandeza Lesley Pattinama Kerkhove (138 WTA). 

Liderul mondial Iga Swiatek rescrie istoria tenisului. A ajuns la 36 de victorii consecutive în circuit și este mare favorită la câștigarea unui nou turneu, al 7-lea consecutiv în anul 2022. Iga nu a jucat niciun turneu premergător pe iarbă, dar nu a avut nevoie de încălzire. În primul tur a zdrobit-o pe Jana Fett, scor 6-0, 6-3. 

Astăzi, în cale îi iese o jucătoare în vârstă de 30 de ani, fără nicio performanță notabilă în carieră. Lesley Pattinama Kerkhove nici nu ar fi trebuit să fie prezentă pe tabloul principal al actualei ediții de Wimbledon. Învinsă în calificări de Christina McHale, olandeza a fost acceptată din postura de lucky-loser. În primul tur a avut nevoie de 3 seturi pentru a trece de britanica Sonay Kartal, ocupanta poziției 226 în lume. 

• Iga Swiatek și Lesley Pattinama Kerkhove nu s-au întâlnit niciodată în carieră

• Lesley Pattinama Kerkhove nu a legat niciodată în carieră 2 victorii pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam

• Iga Swiatek a câștigat 70% dintre meciurile disputate pe iarbă în carieră

• 17 seturi câștigate la 0 are Iga Swiatek în anul 2022, record absolut în circuit!

Pe Superbet, cota pentru sub 17.5 game-uri în meciul Swiatek - Pattinama Kerkhove este @1.36.

--------------------

Nick Kyrgios (40 ATP) îl înfruntă pe Filip Krajinovic (31 ATP) în turul secund de la Wimbledon. 

Rebelul Nick Kyrgios adoră să joace pe iarbă. Deși e un noncoformist și uneori scapă meciurile din mână din cauza unor lucruri copilărești, acum nu va fi cazul. E o chestiune de orgoliu. A declarat înaintea turneului că e printre cei mai buni 10 jucători pe această suprafață, așa că trebuie să o demonstreze. Dacă îi analizăm calitățile și jocul prestat în ultimele săptămâni, australianul chiar are șanse să ajungă departe. 

Adversarul de astăzi, Filip Krajinovic, are un joc îngrijit, lovituri estetice de forehand, dar nu a câștigat niciun turneu în carieră și nu a depășit niciodată turul 3 al unei competiții de Grand Slam. Sârbul s-a chinuit serios în primul tur, împotriva lui Jiri Lehecka (72 ATP), victorie 5-7, 6-4, 6-7(5), 7-6(5), 6-4. 

• Nick Kyrgios a câștigat toate cele 3 meciuri disputate împotriva lui Filip Krajinovic. Una dintre dispute a fost pe iarbă, în anul 2014, la Nottingham

• 30 de ași a servit Nick Kyrgos în meciul câștigat contra lui Paul Jubb în primul tur al actualei ediții de Wimbledon

• Nick Kyrgios a câștigat 65.71% dintre meciurile disputate în carieră pe iarbă. Krajinovic are un bilanț mai slab 53.33%

• Nick Kyrgios a câștigat 79% dintre punctele jucate cu prima minge în anul 2022. Krajinovic, doar 69%.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Nick Kyrgios este @1.28.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Halep vs Flipkens
Pronostic:
Halep peste 69.5% puncte câștigate cu primul serviciu
Cota
1.85
Swiatek vs Kerkhove
Pronostic:
sub 17.5 game-uri
Cota
1.36
Krajinovic vs Kyrgios
Pronostic:
2
Cota
1.28
Cota finala: 3.22
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro