Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Miomir Kecmanovic

BETFAIR SPORTSBOOK

Novak Djokovic (3 ATP) îl întâlnește în șaisprezecimile de finală de la Wimbledon 2022 pe compatriotul Miomir Kecmanovic (30 ATP). Meciul are loc astăzi, după ora 17:00. Novak Djokovic, campionul en-titre de la Wimbledon, încă nu a dat peste un adversar serios la actuala ediție. Cu toate astea, sud-coreeanul Soonwoo Kwon (81 ATP) i-a luat un set în turul inaugural. Nole nu a părut în cea mai bună formă fizică la acel moment. În turul secund, sârbul l-a înfruntat pe Thanasi Kokkinakis, venit mai degrabă în vizită la Londra, lipsit de vlagă și fără urmă de chef. Semnele de întrebare rămân în cazul lui Nole, într-un an cu multe piedici, atipic, în care a cucerit un singur turneu, pe zgura de la Roma. 

Miomir Kecmanovic, al doilea sârb din clasamentul ATP, îl cunoaște perfect pe Djokovic, fiind de multe ori colegi de antrenament. Evident, dacă îi știe secretele nu înseamnă că îl și poate bate. Dar îl poate chinui serios! În primele două tururi, Kecmanovic a trecut de John Millman și de Alejandro Tabilo, în ambele cazuri cu 3-1. Miomir are un an 2022 bun. A început cu o optime de finală la Australian Open, apoi a atins faza sferturilor la Indian Wells, Miami și la Open-ul Serbiei. 

cota2.ro

Cea mai recentă dispută directă a avut loc chiar în sferturile de finală de la Belgrad, pe 21 aprilie 2022. Djokovic s-a impus greu, scor 4-6, 6-3, 6-3. Alte informații și statistici interesante: 

• anul trecut, Kecmanovic s-a oprit în turul secund la Wimbledon, după un meci dramatic cu Bautista Agut, 3-6, 3-6, 7-6(3), 6-3, 3-6

• Miomir Kecmanovic nu a pierdut niciodată 0-3 la Wimbledon

• un singur as a servit Novak Djokovic în meciul din turul precedent, contra lui Kokkinakis. Kecmanovic a avut 10 ași împotriva lui Tabilo

• Novak Djokovic și Miomir Kecmanovic au procentaje identice în ceea ce privește game-urile câștigate pe propriul serviciu în anul 2022, 83%

• și la retur au procentaje asemănătoare. Djokovic a câștigat 42% dintre punctele jucate pe serviciul advers în 2022. Kecmanovic și-a adjudecat 40%. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 29.5 game-uri în meci este @2.10. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Novak Djokovic vs Miomir Kecmanovic
Pronostic:
peste 29.5 game-uri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro