Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.88

BETANO

Am început luna cu dreptul și sperăm să o ținem tot așa, iar azi avem două pronosticuri din turul 3 de pe tabloul masculin de la Wimbledon. 

Biletul de cotă 2.88 precum și pronosticurile aferente le aveți mai jos. 

cota2.ro

Christian Garin - Jenson Brooksby

Zgurist tipic, fost număr 17 mondial și câștigator a 5 turnee ATP, Christian Garin nu traversează cea mai bună perioadă a carierei, însă încearcă să își salveze sezonul pe suprafața pe care nu s-a simțit niciodată prea bine, iarba. Înainte de venirea la Wimbledon, chilianul pierduse clar cele două meciuri jucate în sezonul de iarbă, fiind eliminat în primul tur la Halle și Eastbourne, meciuri în care nu a câștigat mai mult de 6 game-uri. Cele mai bune performanțe ale sale în acest an sunt semifinale la Houston și sferturi de finală la Roma, însă per total rezultatele au fost mult sub așteptări. Aici a avut adversari facili în primele două tururi, trecând de Ymer și Hugo Grenier. A primit totuși 4 ași de la suedez și 5 de la francez, în partide destul de scurte. 

Jenson Brooksby este un american de 21 ani,clasat pe locul 34 ATP. El a intrat în atenția publicului în 2021, un an foarte bun, în care a făcut un salt de 250 poziții în ierarhia ATP, a jucat finala turneului de iarbă de la Newport și a câștigat 3 trofee de nivel Challenger. Anul acesta performanțele sale au fost mai modeste, însă aici a jucat foarte bine, trecând în minim de seturi de Kukushkin și Bonzi, doi jucători buni pe iarbă. 

Chiar dacă serviciul nu este arma sa preferată, linia fixată de bookmakeri pentru numărul de ași trimiși de Brooksby mi se pare mult prea jos. Garin a primit peste 3 ași în 12 din ultimele 13 partide disputate pe iarbă, indiferent de adversar ori rezultatul final, în timp ce americanul a trimis câte 3 ași cu Bonzi și Kukushkin în partide foarte scurte. Jenson Brooksby- peste 3.5 ași @ 1.78 la Betano mi se pare o cotă foarte bună

Brandon Nakashima - Daniel Galan Riveros

Brandon Nakashima este un american de doar 20 ani, clasat pe locul 56 ATP. El este o mare speranță a tenisului de peste ocean și se descurcă bine în special pe suprafețele rapide. În sezonul de iarbă are un bilanț 8-4, cu victorii la Querrey, Johnson sau Tommy Paul, cu toții jucători foarte buni pe iarbă. Aici a reușit să îl elimine pe Shapovalov in turul secund, meci în care l-a limitat pe canadian la doar 7 ași, iar în primul tur a trecut de Kuhn, neamțul trimițând doar 4 ași în cele 4 seturi disputate. 

Daniel Galan Riveros reușește să atingă cea mai bună performanță din carieră pe iarbă , profitând de retragerea lu Bautista Agut din turul secund. El este un columbian de 26 de ani, clasat pe locul 109 ATP, jucător specializat pe zgură, acolo unde și-a concentrat întreaga carieră. Pe iarbă evoluează puțin, iar rezultatele sale sunt mai degrabă modeste, nereușind în întreaga carieră să câștige 2 partide consecutive pe această suprafață. Victoria din primul tur cu Koepfer a fost prima partidă disputată pe iarbă în acest an, astfel că victoria sa în minim de seturi poate fi catalogată drept o surpriză. Galan Riveros evoluează în general în turnee de nivel inferior, ITF și Challenger, având anul acesta un titlu la Sarasota pe zgură. 

Brandon Nakashima este foarte bun la retur și este greu de crezut că va avea probleme în acest meci. Galan Riveros este zguristul tipic, care nu pune mare accent pe serviciu și încearcă să prelungească cât mai mult schimburile de mingi. În cele 9 meciuri disputate pe iarbă de-a lungul carierei, columbianul a trimis o singură dată peste 7 ași. Cota de 1.62 pentru Daniel Galan Riveros - sub 7.5 ași mi se pare un adevărat value bet. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Christian Garin vs Jenson Brooksby
Pronostic:
Jenson Brooksby - peste 3.5 ași
Cota
1.78
Brandon Nakashima vs Daniel Galan Riveros
Pronostic:
Daniel Galan Riveros - sub 7.5 ași
Cota
1.62
Cota finala: 2.88
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro