Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.21

BETANO

Am ajuns în faza optimilor de finală, 16 jucători urmând să lupte pentru marele trofeu de la Wimbledon. 

Am ales pentru astăzi un combo în care am încredere, la o cotă de totală de 2.20. 

cota2.ro

David Goffin - Frances Tiafoe 

Așa cum anticipam, David Goffin face un turneu foarte bun și îl văd unul dintre favoriții la fazele finale Stilul său extrem de elegant, cu lovituri variate, place publicului de la Wimbledon, aducând aminte de Federer. Deși din cauza accidentărilor nu a putut niciodată să își atingă nivelul maxim, Goffin a cochetat mult timp cu top 10 mondial, câștigând de asemenea 7 turnee ATP. Belgianul poate învinge pe oricine, dar poate la fel de bine să piardă cu oricine, totul depinzând de forma sa de moment. Aici a jucat foarte bine, pierzând un singur set în primele 3 tururi cu Albot, Baez și Humbert. 

Frances Tiafoe este un jucător american de 24 ani, clasat pe locul 27 ATP. El se află într-o perioadă bună a carierei sale și a intrat în premieră anul acesta între primii 30 jucători ai lumii. Are finală la Estoril, semifinale la Stockholm și victorii cu Korda, Lajovic ori Evans. Tiafoe este un jucător care preferă suprafețele rapide, acolo unde își poate pune în valoare loviturile puternice. Pe iarbă se descurcă bine, are titlu la Challengerul de la Nottingham anul trecut, iar în 2021 la Wimbledon a furnizat o mare surpriză învingându-l cu 3-0 pe Tsitsipas. Aici a pierdut asemenea adversarului său un singur set, trecând de Vavassori, Marterer și Bublik. 

Cei doi s-au întâlnit anul acesta și la Roland Garros, când Goffin s-a impus cu 3-1 după ce a pierdut primul set. Îl văd și acum favorit pe belgian,care atunci când se simte bine este extrem de greu de învins, având o deplasare excelentă pe teren și o varietate mare de lovituri cu care își pune în dificultate adversarii.

Jannik Sinner - Carlos Alcaraz

Jannik Sinner este unul dintre cei mai buni jucători ai noului val din circuitul masculin, un jucător extrem de valoros care la doar 20 ani are deja 5 titluri ATP în palmares și a învins mai toți marii jucători ai lumii. El a suferit în ultimul timp din cauza unei accidentări la laba piciorului care l-a forțat să abandoneze la Indian Wells, Miami și Roland Garros, însă pare că s-a recuperat bine pentru acest turneu, evoluțiile sale aici fiind bune. A trecut de Wawrinka și Ymer în primele două tururi, iar în turul 3 a făcut un meci perfect cu puternicul John Isner, căruia nu i-a oferit nici măcar o minge de break în tot meciul, câștigând cu 3-0. 

Carlos Alcaraz este fără îndoială cel mai mediatizat nume din tenisul mondial, văzut de mai toți specialiștii drept următorul nr.1 mondial și unul dintre jucătorii care vor scrie istorie în următoarele două decenii. Alcaraz a câștigat deja 4 turnee în acest an, Rio de Janeiro, Miami, Barcelona și Madrid și are un bilanț incredibil de 36 victorii și doar 5 înfrângeri. Deși nu este un specialist pe iarbă, Carlos a jucat bine aici, fiind impresionant în special la serviciu, trecând de Struff, Griekspoor și Otte. 

Alcaraz este favorit, însă nu cred că în acest moment îl poate învinge pe Sinner cu 3-0 pe iarbă. Diferența de valoare nu este nici pe departe atât de mare între cei doi, italianul fiind la rândul său o certitudine în acest moment în tenisul mondial. Prevăd un meci echilibrat și lung, în care orice se poate întâmpla. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
David Goffin vs Frances Tiafoe
Pronostic:
David Goffin - să câștige 2 seturi
Cota
1.50
Jannik Sinner vs Carlos Alcaraz
Pronostic:
Jannik Sinner - să câștige un set
Cota
1.47
Cota finala: 2.21
Profit: 9.68
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro