Ponturi Pariuri Tenis Botic Van de Zandschulp vs Rafael Nadal

BETANO

După doar 5 săptămâni de la întâlnirea de la Roland Garros, Van de Zandschulp și Nadal se întâlnesc din nou într-un grand șlem, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Mai jos aveți analiza meciului și pronosticul propus.

cota2.ro

Botic Van de Zandschulp este un olandez de 26 ani, aflat în cea mai bună formă a carierei sale. El a ajuns pe locul 25 ATP după un sezon foarte bun, în care a ajuns în finală la Munchen și are victorii cu Ruud, Kecmanovic sau Auger Aliassime. Pe iarbă este solid, are de curând semifinale la Londra, acolo unde i-a bătut fără probleme pe Dimitrov sau Davidovich Fokina. Aflat la prima participare pe tabloul principal la Wimbledon, Van de Zandschulp a trecut de Lopez, Ruusuvuori și Gasquet, în meciuri pe care le-a dominat în mare măsură. 

Rafael Nadal este din nou în centrul atenției după incidentul din partida cu Sonego, când l-a "mustrat" în timpul jocului pe oponentul său, deranjat de expresiile acestuia. Spaniolul trăiește un an incredibil în care deși este măcinat de o accidentare la picior, a reușit să câștige ambele turnee de mare șlem de până acum, precum și turneele de la Melbourne Summer Set 2 și Acapulco. Rafa este în fața celui de-al 23-lea trofeu de mare șlem al carierei și al 3-lea la Wimbledon, primul după o pauză de 12 ani. Aici a părut în creștere de la meci la meci, pierzând câte un set în primele două tururi cu Cerundolo și Berankis. 

Dacă la Roland Garros Rafa Nadal s-a impus fără probleme, cred că de data aceasta va avea mult mai mult de muncă pentru a trece de Van de Zandschulp. Olandezul își pierde greu serviciul și are în portofoliu lovituri puternice, greu de returnat de orice adversar. Nadal nu se simte foarte bine pe iarbă, jocul său aici nu a fost la cel mai înalt nivel și îl văd chiar să piardă un set. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Botic Van de Zandschulp vs Rafael Nadal
Pronostic:
Botic Van de Zandschulp - peste 14.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 7.65
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro