Ponturi Pariuri Tenis David Goffin vs Cameron Norrie

BETFAIR EXCHANGE

Au mai rămas doar 8 jucători să se lupte pentru trofeul de la Wimbledon, iar unul dintre semifinaliști va fi stabilit după meciul David Goffin - Cameron Norrie.  Mai jos aveți avancronica partidei și pronosticul meu la o cotă foarte bună. 

David Goffin confirmă forma bună din acest an și pare să amintească de jucătorul din perioada 2017-2019, când a cochetat cu top 10 ATP și era capabil să se lupte de la egal la egal cu absolut orice jucător din circuit. Extrem de elegant, cu lovituri variate, belgianul place publicului de la Wimbledon, aducând aminte în multe momente de Federer. Deși nu este foarte înalt, Goffin se simte bine pe iarbă, serviciile sale cu mult efect fiind greu de returnat de adversari. Goffin este un jucător de moral, care atunci când prinde o perioadă bună este greu de oprit. Aici a trecut pe rând de Albot, Baez, Humbert și Tiafoe, meciul cu americanul fiind cel mai frumos de până acum la Wimbledon, o confruntare dramatică de peste 4 ore și jumătate, terminată în decisiv. 

cota2.ro

Cameron Norrie a rămas speranța britanicilor la această ediție de Wimbledon, având șansa de a obține cel mai important rezultat din cariera sa. Ajuns la 26 de ani, Norrie se află în cea mai bună perioadă a carierei sale și a progresat enorm în ultimul an, reușind să câștige 4 titluri și să joace alte 5 finale în decursul unui singur an calendaristic. Deși nu este un specialist pe iarbă, Norrie servește destul de puternic și vine de asemenea mult la fileu, fiind un jucător căruia îi plac schimburile lungi. Pe parcurs acestui turneu, britanicul a evoluat din ce în ce mai bine, singura partidă în care a avut probleme fiind cea din turul secund contra lui Munar. În rest au fost victorii în minim de seturi cu Andujar, Johnson și Tommy Paul, meciuri în care Norrie a fost dominant. 

David Goffin este unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale, un jucător care nu și-a atins niciodată potențialul maxim fiind măcinat de accidentări și probleme extra sportive. Atunci când se simte bine, Goffin poate învinge pe oricine și chiar dacă toți specialiștii îl dau favorit pe Norrie, eu voi merge pe mâna lui în această partidă. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
David Goffin vs Cameron Norrie
Pronostic:
Victorie David Goffin
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro