Ponturi Pariuri Fotbal Pyunik Erevan vs CFR Cluj

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Pyunik Erevan și CFR Cluj dispută astăzi, de la ora 19:00, prima manșă a turului I preliminar din Liga Campionilor. Pyunik Erevan este cel mai titrat club din Armenia, cu 15 titluri cucerite. Cu antrenorul Eghishe Melikyan la cârmă, formația din Capitală a întrerupt seceta de 6 ani, a câștigat un nou trofeu și a obținut biletul pentru preliminariile Champions League. Lotul este unul modest, cotat la 6.66 milioane de euro. Niciun fotbalist nu depășește borna celor 350.000 de euro. Mai mult, Pyunik a pierdut cei mai buni 3 marcatori din recent încheiatul sezon. Serbe Deble (22 de goluri) a mers la Tobol, Hugo Firmino (16 goluri) s-a dus la rivala Ararat, iar Jose Caraballo (8 goluri) a terminat contractul. În precedentee 11 participări în preliminariile Ligii Campionilor, formația din Erevan a eliminat doar 5 formații, unele extrem de modeste, precum Tampere, Pobeda, Folgore, Derre City sau Knattspyrnufelag. 

Campioana CFR Cluj este o formația de alt nivel, cu obiective diferite. Campioana României încă are găuri financiare de acoperit, așa că parcursul european este definitoriu. Elevii lui Dan Petrescu s-au descurcat impecabil în meciurile de pregătire, 4 victorii din tot atâtea meciuri, în fața unor formații net superioare față de Pyunik: 2-0 cu Koper, 3-0 cu Napredak, 1-0 cu Partizan și 2-0 cu Hajduk Split. „Feroviarii” au reușit să își păstreze nucleul din sezonul de titlu și au adus întăriri în zone-cheie, lotul valorând acum aproape 30 de milioane de euro. 

cota2.ro

Pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE pentru meciul dintre Pyunik și CFR Cluj valabil pentru toți clienții pe Betfair Sportsbook! Click AICI pentru revendicare!

Cele mai importante informații și statistici înainte de Pyunik Erevan - CFR Cluj: 

• la ultima participare în cupele europene, Pyunik a fost zdrobită de Wolverhampton, 8-0 la general

• ultima dată când a participat în preliminariile Ligii Campionilor, Pyunik a fost eliminată de Molde, 5-1 la general

• în 15 dintre cele 17 meciuri oficiale disputate de Pyunik în anul 2022 s-au marcat sub 3.5 goluri

• În ultimele 3 participări, CFR Cluj a trecut mereu de primul tur preliminar din Liga Campionilor. Formațiile eliminate erau superioare lui Pyunik: Astana, Floriana, Borac Banja Luka

• 25 de goluri în 40 de meciuri a încasat CFR Cluj în sezonul de titlu din Liga 1

• 4.7 lovituri de la colțul terenul/meci a avut CFR Cluj în stagiunea trecută

• 82 este locul ocupat de CFR Cluj în clasamentul coeficienților UEFA, cu 19.500 de puncte. Pyunik este pe poziția 284, cu 4.250 de puncte.

Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat sub 3.5 goluri, CFR Cluj mai multe cornere, CFR Cluj câștigă și sub 1.5 goluri în prima repriză are cota @3.15.

ASIGURARE DE PARIU COMBINAT

Pe Betfair Sportsbook, pariurile combinate care conțin minim 4 selecții din cadrul aceluiași meci, la o cotă finală de minim 2.00, beneficiază automat de asigurarea de pariu combinat, care ne rambursează miza în cazul în care biletul este pierdut pe o singură selecție din cele plasate! Miza este rambursată sub formă de bonus în limita a 50 de Ron și este disponibilă în contul jucătorului a doua zi după stabilirea pariului.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Pyunik Erevan vs CFR Cluj
Pronostic:
VEZI MAI SUS
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro