Ponturi Pariuri Fotbal Lech Poznan vs Qarabag

BETANO

Lech Poznan - Qarabag

UEFA Champions League Qualification · 05.07.2022 - 21:00 · Miejski Stadion

Unul dintre cele mai atractive meciuri din calificarile UEFA Champions League din aceasta seara este confruntarea dintre Lech Poznan si Qarabag. Campionana Poloniei a castigat doar un singur amical din cele trei disputate, incasand de fiecare data cel putin un gol. Lech a castigat campionatul la 5 puncte in fata celor de la Rakow, avand cel mai bun atac si cea mai buna defensiva din campionat. De partea cealalta, Qarabag a disputat trei amicale, doua fiind contra unor echipe din Romania: FC Botosani si Universitatea Craiova. Qarabag a terminat stagiul de pregatire cu doua victorii si un egal, insa a reusit sa marcheze de fiecare data. Pe langa campionatul castigat de o maniera categorica, Qarabag a castigat si Cupa Azerbaidjanului dupa un meci cu Zira decis in urma executarii loviturilor de departajare.

cota2.ro

Fotbalul din Azerbaidjan s-a dezvoltat in ultimii ani, iar Qarabag reprezinta tara cu brio in competitiile europene. Acestia au ajuns pana in 16-imile UEFA Conference League in sezonul trecut, cand au fost eliminati fara drept de apel de Olimpique Marseille, cu 6-1, la general. Polonia a scazut foarte mult din punct de vedere fotbalistic in ultimii 5 ani, iar echipele de aici nu prea fac fata in competitiile internationale. Daca ne uitam la Legia Varsovia, echipa emblematica pentru fotbalul din aceasta tara, putem observa o decadere importanta. Totusi, Lech e usor favorita in aceasta partida tur si cred ca daca nu vor incerca sa obtina ceva, nu vor avea nici macar o sansa la retur. Azerii se descurca foarte bine pe propriul teren si cu siguranta vor porni setati pe victorie.

Echipe probabile:

Lech Poznan (4-2-3-1): Filip Bednarek; Joel Pereira, Barry Douglas, Lubomir Satka, Alan Czerwinski; Jesper Karlstrom, Pedro Rebocho; Nika Kvekveskiri, Amaral, Dani Ramirez; Mikael Ishak. 

Qarabag (4-2-3-1): Luka Gugeshashvili; Marko Vešović, Rahil Mammadov, Kevin Medina, Toral Bayramov; Richard Almeida, Ismayil Ibrahimli; Kady, Filip Ozobić, Abdellah Zoubir; Ramil Sheydaev.

In cele 17 meciuri jucate pe teren propriu in campionatul precedent, Lech a obtinut 13 victorii, a remizat de trei ori si a pierdut o singura data. De mentionat ca 40 din cele 67 de goluri marcate au fost pe teren propriu unde in cele 17 meciuri a incasat doar 7 goluri. Pe ”Miejski” tribunele sunt aproape de teren, iar Lech pune o presiune enorma pe adversar, dovada si media mare de cornere obtinute de echipa la meciurile de ”acasa”: 8.4. Qarabag nu trebuie neglijata sub nicio forma, insa cred ca doar contraatacul ii poate ajuta astazi. Ma astept la multe lovituri de colt in dreptul echipei gazda si chiar cel putin o reusita din partea acestora.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lech Poznan vs Qarabag
Pronostic:
Lech Poznan - Peste 5.5 cornere
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro