Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.12

BETFAIR SPORTSBOOK

Nemțoaicele Tatjana Maria (103 WTA) și Julie Niemeier (97 WTA) se întâlnesc astăzi, de la ora 15:00, în sferturile de finală de la Wimbledon. Tatjana Maria este o jucătoare cu un stil atipic, folosește mult slice în lovituri și se adaptează foarte ușor la jocul adversarei. Pentru sportiva în vârstă de 34 de ani, mamă a doi copii, anul 2022 este cel mai bun din carieră. A cucerit titlul la Bogota, iar acum a stabilit un nou record personal și în turneele de Grand Slam. Parcursul de la Wimbledon 2022 este impresionant, reușind să elimine 3 jucătoare de top, pe Sorana Cîrstea, Maria Sakkari și Jelena Ostapenko. 

Maria are un argument serios în disputa de astăzi cu Niemeier. Cele 3 adversare amintite sunt jucătoare care lovesc puternic, cel puțin Ostapenko fiind recunoscută pentru stilul de totul sau nimic. Jule are un stil asemănător, agresivă, cu multă forță, dar cu probleme evidente în ceea e privește deplasarea și rezistența în raliuri. Până anul acesta, nemțoaica în vârstă de 22 de ani nu ajunsese niciodată pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam. 

cota2.ro

• 46 a fost cel mai bun loc ocupat de Tatjana Maria în carieră. Jule Niemeier nu a urcat mai sus de poziția 94

• 22 de ași a servit Tatjana Maria în turneu, a treia cea mai bună performanță la acest capitol. Jule Niemeier are doar 10 ași

• Tatjana Maria e cea mai bună jucătoare din turneu la capitolul puncte câștigate pe primul serviciu al adversarelor, 86. Jule Niemeier a câștigat 73

• Tatjana Maria a fost implicată într-unul dintre cele mai lungi raliuri din turneu, 25 de lovituri, în meciul câștigat împotriva Soranei Cîrstea

• 63 de erori neforțate a comis Tatjana Maria la Wimbledon 2022. Jule Niemeier a greșit neforțat în 80 de rânduri. 

------------------------

KF Shkupi, campioana Macedoniei de Nord, o întâlnește pe Lincoln, campioana Gibraltarului, în turul I preliminar al Ligii Campionilor. Meciul este programat astăzi, de la ora 21:45. 

Fotbalul din Macedonia de Nord a făcut progrese evidente în ultimii ani, totul culminând cu prezența naționalei la Euro 2020 și cu eliminarea Italiei din drumul spre Mondialul din Qatar. E normal ca și echipele de club să fie într-o creștere. Campioana ultimei ediții este KF Shkupi, echipă aflată la primul trofeu din istorie. Lotul condus de Goce Sedloski valorează 5.59 milioane de euro, din el făcând partea 11 fotbaliști străini. Cei mai bine cotați sunt atacanții Freddy Alvarez (Costa Rica) și Sunday Adetunji (Nigeria), ambii cu o cotă de 800.000 de euro. 

Lincoln este, probabil, cea mai slabă formație aflată la startul preliminariilor Ligii Campionilor. Cu un lot cotat la doar 1.89 milioane de euro, managerul spaniol Raul Castillo nu are niciun obiectiv setat din partea conducerii. Media de vârstă a echipei este una extrem de ridicată, 8 dintre oamenii de bază fiind trecuți de 35 de ani. 

• anul trecut, KF Shkupi a reușit să treacă un tur preliminar în Conference League, 3-1 la general cu Llapi din Kosovo

• 2-17 a fost golaverajul lui Lincoln în grupele ediției inaugurale din Conference League

• KF Shkupi nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în sezonul trecut. A câștigat 15, a remizat de 2 ori, cu un golaveraj total excepțional, 35-8

• o singură victorie în 17 deplasări europene ale Lincoln, obținută în 2015 contra lui Santa Coloma (Andorra).

CHALLENGE COTA 2

Voi juca cele 3 meciuri pe același bilet în cadrul proiectului Challenge Cota2, bilet pe care îl puteți vedea postat în clipul de mai jos!

💰MONEY MANAGEMENT: În cadrul acestui Challenge joc cu mize fixe toate pariurile, iar separat, pornind de la 100 de Lei, îmi doresc să prind o serie de 10 pariuri consecutiv câștigătoare și să reinvestesc câștigul până ajung la 100.000 de Lei. Este foarte greu, dar nu imposibil!



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Tatjana Maria vs Julie Niemeier
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.45
KF Shkupi vs Lincoln Red Imps
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.46
Cota finala: 2.12
Profit: 5.60
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro