Ponturi Pariuri Tenis Christian Garin vs Nick Kyrgios

BETANO

După ce am aflat primii semifinaliști, Djokovic și Norrie, astăzi se va completa careul de ași de la Wimbledon.

Mai jos aveți analiza și pronosticul aferent pentru meciul dintre Christian Garin - Nick Kyrgios. 

cota2.ro

Christian Garin este surpriza acestui turneu, prezența sa pe iarbă într-o fază atât de avansată nefiind anticipată de nimeni. Zgurist tipic, fost număr 17 mondial și câștigator a 5 turnee ATP, chilianul nu traversează cea mai bună perioadă a carierei, însă încearcă să își salveze sezonul pe suprafața pe care nu s-a simțit niciodată prea bine, iarba. Înainte de venirea la Wimbledon, Garin pierduse clar cele două meciuri jucate în sezonul de iarbă, fiind eliminat în primul tur la Halle și Eastbourne, meciuri în care nu a câștigat mai mult de 6 game-uri. Cele mai bune performanțe ale sale în acest an sunt semifinale la Houston și sferturi de finală la Roma, bineînțeles pe zgură, însă per total rezultatele au fost mult sub așteptări. Aici Garin s-a autodepășit, însă a avut parte și de un traseu destul de lejer, având numai adversari din afara top 25 ATP. A trecut pe rând de Ymer, Grenier, Brooksby și De Minaur, meciul cu australianul fiind de-a dreptul dramatic, revenire de la 0-2 la seturi și victorie în super- tie-breakul setului decisiv. 

Nick Kyrgios este copilul rebel al tenisului mondial, un jucător extrem de talentat care îmbină spectacolul cu circul spre deliciul publicului. Fost număr 1 mondial la juniori, câștigător a 6 titluri ATP și o prezență constantă în anii trecuți în fazele superioare ale turneelor de hard, Kyrgios a jucat mai puțin în ultimii ani și a ajuns astfel pe locul 40 ATP. El este unul dintre cei mai buni jucători la serviciu din circuit, servind puternic și bine plasat, fiind aproape imposibil pentru adversari să returneze. Se simte foarte bine aici, iarba este suprafața sa favorită și este văzut drept unul dintre pretendenții la trofeu. Aici a trecut de Jubb, Krajinovic, Tsitsipas și Nakashima după meciuri spectaculoase cu răsturnări de situație. 

Nick Kyrgios pare extrem de motivat și poate la 27 ani să obțină cea mai importantă performanță din cariera sa. Un jucător extrem de talentat care nu și-a atins niciodată potențialul maxim, Nick îi este net superior lui Garin pe iarbă și nu cred că va avea emoții. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Christian Garin vs Nick Kyrgios
Pronostic:
Christian Garin - sub 16.5 game-uri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 9.00
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro