Ponturi Pariuri Tenis Elena Rybakina vs Simona Halep

BETANO

Simona Halep luptă astăzi pentru calificarea într-o nouă finală de Grand Șlem, iar în calea ei stă jucătoarea din Kazahstan, Elena Rybakina. 

Mai jos aveți analiza partidei cât și pontul propus de mine. 

cota2.ro

Elena Rybakina este o sportivă de 23 ani, clasată momentan pe locul 23 WTA. Ea este născută la Moscova, însă a preferat să reprezinte Kazakhstanul din motive lesne de înțeles. La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit, loviturile ei atingând uneori viteze văzute în circuitul masculin. La a 2-a participare aici, Rybakina se află în fața celei mai importante partide din carieră, o carieră în care a strâns 2 titluri, la București și Hobart. Principala ei armă este serviciul, obținând multe puncte ușoare. Aici are numai puțin de 44 ași în cele 5 partide disputate, cei mai mulți din competiție.

Simona Halep este la un pas de a doua finală la Wimbledon, iar nivelul jocului său din acest turneu a fost de-a dreptul impresionant. Simona nu a pierdut nici măcar un set și a trecut fără probleme de adversare de top precum Muchova, Badosa sau Anisimova. Jucătoarea noastră se simte excelent pe iarbă, suprafața pe care anul acesta are 11 victorii din 12 partide disputate. Ea pornește mare favorită și astăzi.

Pentru a avea vreo șansă în acest meci, Rybakina trebuie să riște mult la serviciu. Orice schimb care se prelungește îi oferă un dezavantaj clar în disputa cu Simona, jucătoarea din România având o deplasare în teren net superioară. În aceste condiții cred că vom vedea destui ași, dar și câteva duble greșeli din partea Elenei Rybakina. În precedenta partidă directă dintre cele două, la Miami, jucătoarea din Kazakhstan a înregistrat 14 ași și 5 duble greșeli.  

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elena Rybakina vs Simona Halep
Pronostic:
Elena Rybakina - peste 9.5 ași + duble greșeli
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro