Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Cameron Norrie

BETANO

Novak Djokovic și Cameron Norrie se luptă pentru un loc în finala celui mai prestigios turneu pe iarbă din tenisul mondial, cel de la Wimbledon. 

Mai jos aveti avancronica partidei și pronosticul propus de mine . 

cota2.ro

Novak Djokovic este fără îndoială una dintre figurile marcante în istoria tenisului masculin, un jucător excepțional cu 20 titluri de Grand Șlem în palmares, dintre care 6 aici la Wimbledon. Nole a câștigat ultimele 3 ediții consecutive și este mare favorit și acum, având în vedere experiența sa deosebită pe iarbă. Sârbul a preferat să se odihnească după Roland Garros, iar tactica lui a părut cea potrivită, mai ales în contextul unui an mult sub așteptări în care a câștigat un singur titlu, la Roma. A trecut pe rând de Kwon, Kokkinakis, Kecmanovic, Van Rijthoven și Sinner, meciul cu italianul arătând încă odată forța mentală a lui Nole, care a revenit de la 0-2 la seturi. 

Cameron Norrie este surpriza acestei ediții, fiind la cea mai importantă performanță din cariera sa de până acum. În vârstă de 26 de ani, britanicul se află în cea mai bună perioadă a carierei sale și a progresat enorm în ultimul an, reușind să câștige 4 titluri și să joace alte 5 finale în decursul unui singur an calendaristic. Deși nu este un specialist pe iarbă, Norrie servește destul de puternic și vine de asemenea mult la fileu, fiind un jucător căruia îi plac schimburile lungi. La fel ca și oponentul său, Norrie vine după un meci dramatic de 5 seturi, în care a trecut cu 7-5 de Goffin in decisiv. I-a mai eliminat pe parcurs pe Andujar, Munar, Johnson și Tommy Paul, un traseu relativ lejer. 

Novak Djokovic este interzis la US Open și Australian Open, astfel că aici este singura lui șansă de a mai câștiga un turneu de Mare Șlem în acest an. Cei doi s-au întâlnit o singură dată, în 2021, când Norrie a câștigat doar 3 game-uri în fața lui Nole. Merg pe o victorie lejeră a sârbului care este extrem de motivat să demonstreze că este încă cel mai bun jucător din lume. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Cameron Norrie
Pronostic:
Novak Djokovic -7.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro