Ponturi Pariuri Tenis Elena Rybakina vs Ons Jabeur

BETANO

Astăzi Elena Rybakina și Ons Jabeur joacă cel mai important meci al carierei, prima finală de Grand Șlem.

Anterior turneului de la Wimbledon, cele două nu au depășit niciodată faza sferturilor de finală la un turneu de anvergură. 

cota2.ro

Născută la Moscova, Elena Rybakina este o jucătoare de 23 ani care a ales să reprezinte Kazakhstanul. La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit, loviturile ei atingând uneori viteze văzute în circuitul masculin. La a 2-a participare pe tabloul principal aici, ea se află în fața celei mai importante partide din carieră, o carieră în care a strâns 2 titluri, la București și Hobart. Se simte foarte bine pe iarbă, acolo unde are un bilanț 21-6 de la începutul carierei, iar la Wimbledon a pierdut un singur meci din 10 disputate. Principala armă a jucătoarei din Kazakhstan este serviciul, 49 ași fiind trimiși în cele 6 meciuri anterioare finalei. A trecut pe rând de Coco Vandeweghe, Bianca Andreescu, Zheng, Petra Martic, Tomljanovic și Halep, meciul din semifinale cu jucătoarea noastră fiind cel mai bun din cariera Elenei. 

Ons Jabeur este o jucătoare de 27 ani din Tunisia, clasată pe locul 2 WTA. Ea este considerată un simbol pentru femeile arabe, arătând că "se poate", într-o parte a lumii controlată de bărbați.  Ons trăiește o perioadă incredibilă în ultimii 2 ani, după ce până în anul 2019 a jucat mai mult în turnee de plan secund, ITF și Challenger, acolo unde are 13 turnee câștigate, 3 din ele fiind pe iarbă. Jabeur este o jucătoare extrem de muncitoare, care cedează foarte greu punctele, fiind recunoscută pentru îndârjirea cu care luptă pentru fiecare minge. Anul acesta are sferturi la Sydney, Dubai, Doha și Stuttgart, finală la Charleston și Roma și titlu la Madrid și Berlin. Pe iarbă ea a câștigat toate meciurile disputate, ajungând la 11 victorii consecutive. Pe tot parcursul turneului Ons a fost sub control, și chiar dacă a pierdut câte un set în sferturi și semifinale, cu Bouzkova și Tatjana Maria a revenit și s-a impus cu 6-1 în decisiv. A mai trecut de Bjorklund, Kawa, Parry și Mertens. 

Mă aștept la o partidă echilibrată între două sportive foarte puternice pe iarbă, cu servicii de top. Aflate la cel mai important meci din carieră, emoțiile sunt inevitabile și cred că vor apărea și duble greșeli. Voi risca un pariu pe numărul de ași și duble greșeli. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elena Rybakina vs Ons Jabeur
Pronostic:
Peste 12.5 ași + duble greșeli
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro