Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Sepsi OSK

BETANO

CFR Cluj - Sepsi OSK

De la ora 20:30, pe stadionul ”Francisc Neuman” din Arad, CFR Cluj si Sepsi se intalnesc in SuperCupa Romaniei. CFR Cluj a castigat toate cele 4 amicale ale verii la zero, insa a remizat in preliminariile UEFA Champions League cu cei de la Pyunik, scor 0-0. Sepsi a avut si ea o pregatire foarte buna, castigand 3 din cele 4 amicale disputate contra unor adversari de calibru. Covasnenii au castigat partidele cu Ferencvarosi (3-0), Legia Varsovia (1-0) si CSKA Sofia (4-0), insa au cedat contra germanilor de la Sandhausen (0-3.

In 4 din ultimele 5 confruntari directe s-a impus CFR Cluj, de fiecare data la zero, iar in ultimele 9 jocuri directe s-au inscris maxim doua goluri. CFR-ul e cu gandul la Champions League, insa diseara va fi un trofeu in joc si cred ca se va juca prudent, cel putin in prima parte. Ambele formatii au facut transferuri interesante in aceasta vara. CFR-ul i-a transferat pe Jefte, Karlo, Kolinger, Mistrati, Braun si Karlo, insa a renuntat la serviciile lui Negut, Bouhenna, Florin Stefan, Costache, Chipciu, Dimitrov si Cestor. Covasnenii au transferat si ei cativa jucatori, printre cei mai importanti numarandu-se Ion Gheorghe, Ciobotariu, Cosmin Matei, Francisco Junior si Rondon. La capitolul plecari, Sepsi a renuntat la Vasvari, Tincu, Fofana, Chunchukov, Istvan Fulop si Luckassen.

cota2.ro

Echipe probabile:

CFR Cluj: Bălgrădean – Braun, Yuri, Burcă, Camora – Cvek, Boateng, Deac – Mistrati, Debeljuh, Petrila

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Mitrea, A. Dumitrescu – N. Păun, I. Gheorghe, Așkovski – C. Matei, Tudorie, Ștefănescu 

Ma astept la un meci destul de tacticizat, cu multe faulturi si multe cartonase. La centru il avem pe Adrian Cojocaru, un arbitru care scoate destul de usor cartonasele galbene. De mentionat la aceasta SuperCupa este arbitrajul video care la fi implementat in premiera in Romania, iar in camera VAR o sa-i avem pe Istvan Kovacs si Ovidiu Hategan. Pragmatismul cred ca va domina aceasta SuperCupa, iar echipa care va reusi sa puncteze va lua o optiune serioasa pentru castigarea trofeului. Pontul meu pentru acest meci este ”Peste 6.5 cornere + Ambele echipe sa primeasca minim 2 cartonase”, la o cota de 2.25, disponibila la Betano dupa utilizarea functiei BetBuilder.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Sepsi OSK
Pronostic:
Peste 6.5 cornere + Ambele echipe sa primeasca minim 2 cartonase
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: 8.75
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro