Ponturi Pariuri Fotbal Qarabağ FK vs Lech Poznan

BETFAIR EXCHANGE

Qarabağ FK - Lech Poznan

De la ora 19:00, Qarabağ FK si Lech Poznan se vor intalni pe ”Tofiq Bahramov Stadium” in vederea meciului retur din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Duelul din tur de la Poznan s-a incheiat cu succesul polonezilor, scor 1-0, insa dupa un joc in care Qarabag nu a jucat rau, ba din contra, a fost echipa mai buna la multe capitole precum posesie, suturi, cornere, atacuri si atacuri periculoase.

Qarabag joaca foarte bine pe teren propriu unde e neinvinsa din Februarie, de la un duel cu francezii de la Marseille. In meciurile de pregatire a facut o figura frumoasa si chiar daca in primul duel oficial din acest sezon a pierdut, a demonstrat ca e o nuca extrem de tare. De partea cealalta, Lech vine dupa esecul din SuperCupa Poloniei contra celor de la Rakow, scor 0-2. Chiar daca a modificat primul 11 in vederea returului cu azerii, tehnicianul Van Den Brom va fi nevoit sa utilizeze multi jucatori care vor trebui sa alerge foarte mult. Meciul de la Baku se va juca in jurul a 30 de grade Celsius, iar jucatorii vor ”beneficia” si de un disconfort termic destul de accentuat. Polonezii vor resimti acest lucru si e posibil ca unii jucatori, pe alocuri, sa se sufoce. Azerii sunt mai invatati cu aceste temperaturi si ma astept ca acest lucru sa fie ca un avantaj pentru ei.

cota2.ro

In meciul tur, Qarabag a beneficiat numai putin de 8 lovituri de colt, iar pe teren propriu, au inregistrat o medie de 7.6 lovituri de colt per meci, in cele 14 jocuri disputate. Gazdele vor trebui sa inceapa agresiv meciul, iar polonezii cu siguranta vor incerca sa surprinda pe contraatac. Daca nu se va inscrie pana prin minutul 50-60 sau daca oaspetii vor reusi sa puncteze, ma astept ca cei de la Qarabag sa aiba minim 7-8 cornere in acest duel. Totusi, pontul meu merge pe un succes al gazdelor care vor fi sustinute de mii de fani la Baku. Faptul ca Lech a mai jucat un meci oficial in aceasta saptamana conteaza enorm avand in vedere ca e debut de sezon, iar aceasta deplasare de peste 3000 de km de la o zona ceva mai racoroasa, la o zona cu temperaturi extrem de ridicate cred ca scad sansele oaspetilor la o eventuala calificare. Pontul meu pentru acest meci este ”Qarabağ FK -1.0 AH”, la o cota de 2.66, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Qarabağ FK vs Lech Poznan
Pronostic:
Qarabağ FK -1.0 AH
Cota
2.66
Cota finala: 2.66
Profit: 16.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro