Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Pyunik Yerevan

BETANO

CFR Cluj - Pyunik Yerevan

De la 21:30, pe stadionul ”Dr. Constantin Radulescu”, CFR Cluj o va intalni pe Pyunik Yerevan in vederea returului din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Partida din tur s-a incheiat cu scor alb pe tabela de marcaj, insa dupa un joc dominat copios de campioana Romaniei. Ardelenii au avut numai putin de 16 ocazii de gol, au avut aproximativ 55% posesie, au beneficiat de 11 lovituri de colt si au inregistrat 138 de atacuri, dintre care 78 au fost catalogate ca fiind periculoase.

CFR Cluj a jucat SuperCupa Romaniei in aceasta saptamana impotriva celor de la Sepsi si cedand in fata lor cu scorul de 1-2. Dan Petrescu a utilizat insa si multe rezerve, odihnind majoritatea jucatorilor importanti. Pyunik nu a avut niciun meci, insa a avut de facut o deplasare extrem de lunga pana in Romania, iar acest lucru consuma ceva energie. Pot spune ca CFR-ul e mai obisnuita cu deplasarile si s-a vazut acest lucru in partida tur cand au condus meciul. Ardelenii au o cota de piata in jurul a 29 de milioane de euro, in timp ce armenii au o cota de piata in jurul a doar 6 milioane de euro, cei mai buni jucatori fiind cotati la doar 350 de mii de euro.

cota2.ro

CFR va domina si partida retur si cred ca daca vor reusi sa conduca la pauza, vor reusi sa se distanteze mai mult in partea a doua deoarece oaspetii vor trebui sa iasa la joc si pe alocuri vor ceda fizic si mental. E totusi diferenta enorma intre cele doua cluburi, iar daca vrei sa visezi la grupele UEFA Champions League nu te poti incurca de o echipa de aproape 5 ori mai slaba ca valoare si care provine dintr-un campionat destul de slab. Am incredere ca CFR-ul, daca va fructifica ocaziile, poate castiga lejer acest duel, la o diferenta mare de scor. Pontul meu pentru acest meci este ”CFR Cluj -2.0 AH”, la o cota de 2.47, disponibila la Betano. Asta inseamna ca avem nevoie de un succes la minim 3 goluri al ardelenilor. Daca castiga la fix doua goluri ne luam banii inapoi. Exclud un succes la fix un gol al CFR-ului si am incredere ca acestia pot marca mai mult de 2 ori in poarta armenilor.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Pyunik Yerevan
Pronostic:
CFR Cluj -2.0 AH
Cota
2.47
Cota finala: 2.47
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro