Ponturi Pariuri Tenis Steve Johnson vs Maxime Cressy

BETFAIR EXCHANGE

În sferturile de finală de la Newport, avem duelul 100% american între Steve Johnson și Maxime Cressy

Mai jos aveți avancronica meciului și pontul oferit. 

cota2.ro

Steve Johnson este un jucător american de 32 ani, clasat pe locul 92 ATP. El a ieșit în ultimii ani din prim plan jucând mai mult în turnee mai mici de nivel Challenger și ITF, în turneele ATP fiind eliminat mai mereu în primele tururi. Cele mai bune performanțe din acest an sunt finală în Challenger-ul de la Sarasota și tur 3 la Indian Wells. Johnson s-a simțit mereu bine pe iarbă, având 2 titluri ATP câștigate la Nottingham și Newport, ultimul însă acum 5 ani. La Wimbledon a ajuns până în turul 3, când a fost eliminat în minim de seturi de Cameron Norrie. 

Maxime Cressy este favoritul nr.4 la Newport și un jucător aflat într-o formă foarte bună. Are recent finală la Eastbourne, iar la Wimbledon l-a eliminat în primul tur pe Felix Auger Aliassime. La 1.98 m înălțime are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, iar pe iarbă își pune această armă perfect in valoare, servind mai mereu mulți ași. În primul tur a trecut fără probleme de un alt compatriot, Mitchell Krueger. 

Îl văd mare favorit pe Cressy, în special datorită serviciului său extrem de puternic care nu prea oferă șanse jucătorului la retur. El nu a oferit in primul tur nici măcar o șansă de break adversarului și văd o situație similară și astăzi. Merg pe un succes 2-0. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Steve Johnson vs Maxime Cressy
Pronostic:
Maxime Cressy 2-0
Cota
2.36
Cota finala: 2.36
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro