Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs Sepsi OSK

Superbet

Universitatea Craiova - Sepsi OSK

Diseara, de la ora 21:30, Universitatea Craiova primeste vizita celor de la Sepsi intr-un duel din cadrul primei etape din SuperLiga Romaniei. Universitatea Craiova nu a mai castigat in fata celor de la Sepsi de 7 meciuri, iar duelul de azi se anunta la fel de dificil. Covasnenii vin dupa SuperCupa castigata in fata campioanei CFR Cluj, iar trupa lui Bergodi se anunta o candidata importanta in acest an la primele 6 locuri.

Universitatea Craiova nu a pierdut niciun amical disputat in aceasta vara, reusind o victorie de rasunet in fata celor de la Bielefeld, scor 4-1. Craiova nu a reusit in Play-Off grozav in editia precedenta, terminand sezonul pe locul 3, la o distanta considerabila de FCSB si CFR Cluj. Bookmakerii le ofera celor de la Craiova prima sansa in acest duel cu Sepsi insa va fi destul de dificil. Oltenii i-au transferat in aceasta vara doar pe Raul Silva si Ivan Martic, iar Pigliacelli se va desparti de trupa lui Balint dupa acest meci si va semna cu Palermo. Se poate spune ca echipa e omogena, insa nu a fost intarita foarte mult si pe alocuri inca se vad fisurile din sezonul trecut.

cota2.ro

Sepsi are un moral de fier inaintea acestei partide, avand in vedere succesul din primul meci oficial al acestui sezon si bifarea unui trofeu destul de important. Spre deosebire de Craiova, Sepsi a transferat cativa jucatori buni si a scapat de unele rezerve in aceata vara. Cosmin Matei, Mario Rondon, Francisco Junior, Denis Ciobotariu, Ion Gheorghe si Rares Ispas au semnat cu covasnenii. Echipa a aratat foarte bine in meciurile amicale. Covasnenii au bifat o singura infrangere, 0-3 in fata celor de la Sandhausen, insa au castigat cu 3-0 in fata celor de la Ferencvarosi, cu 1-0 contra Legiei Varsovia si cu 4-0 contra bulgarilor de la CSKA Sofia.

Sepsi e unul dintre cei mai incomozi adversari pentru cei de la Craiova. Oltenii au un singur succes in ultimele 10 meciuri ceea ce inseamna foarte putin, mai ales pentru o echipa care an de an are ca obiectiv titlul. Meciul de pe ”Ion Oblemenco” din aceasta seara va fi la fel de dificil si e extrem de riscant sa mizam pe un succes al oltenilor. In 3 din ultimele 4 meciuri directe, ambele echipe au marcat si nu vad de ce nu am avea un deznodamant asemanator si in aceasta seara. Vorbim de doua echipe cu valori apropiate care joaca doar la victorie. Pontul meu pentru acest meci este ”Ambele marcheaza” la o cota de 2.10, disponibila la Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Universitatea Craiova vs Sepsi OSK
Pronostic:
Ambele marcheaza
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro