Ponturi Pariuri Tenis Maxime Cressy vs John Isner

BETANO

Doi dintre cei mai puternici jucători la serviciu din circuit se întâlnesc în prima semifinală a turneului de iarbă de la Newport. 

Mai jos aveți pronosticul meciului dintre Maxime Cressy și John Isner. 

cota2.ro

Maxime Cressy își continuă forma bună din sezonul de iarbă și este aproape de a doua finală ATP în mai puțin de o lună, după cea de la Eastbourne. La 1.98 m înălțime, Cressy servește foarte bine și oferă în general puține șanse de break adversarilor. În cele două partide disputate aici are 42 ași și 16 duble greșeli lucru care spune multe despre cât de mult riscă acesta serviciul.

John Isner a ajuns la 37 ani și a intrat definitiv în istoria tenisului depășind la Wimbledon recordul all tine de ași deținut de Ivo Karlovic. El se apropie de 14.000 ași trimiși în carieră, o carieră frumoasă cu numai puțin de 16 titluri în palmares și multe partide memorabile. Chiar dacă joacă mai puțin în ultimii ani, John se menține pe locul 22 ATP, iar anul acesta are rezultate bune, finală la Houston și tur 3 la Roland Garros și Wimbledon. Aici a trecut de Gojowczyk și Bonzi in meciuri în care a trimis numai puțin de 51 ași. 

Având în vedere profilul celor doi jucători ne așteptăm la un meci lung, cu foarte puține șanse de break în care serviciile să aducă multe puncte. În singura partidă directă dintre cei doi, la Australian Open, au fost 70 ași și 22 duble greșeli într-o partidă maraton de 5 seturi. Cred că și acum vom vedea minim 26 game-uri, timp suficient pentru ca limita de 52.5 ași+ duble greșeli sa fie depășită. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Maxime Cressy vs John Isner
Pronostic:
Peste 52.5 ași + duble greșeli
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro