Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Rapid Bucuresti

BETANO

CFR Cluj - Rapid Bucuresti

De la ora 21:30, pe stadionul ”Dr. Constantin Radulescu”, CFR Cluj primeste vizita celor de la Rapid intr-un meci din cadrul primei etape a SuperLigii 1. Cele doua formatii si-au impartit victoriile in sezonul trecut. CFR Cluj a castigat cu 2-1, in timp ce Rapid s-a impus cu 2-0. Startul de sezon nu a fost deloc bun pentru campioana care a fost invinsa in SuperCupa Romaniei si a fost eliminata din UEFA Champions League. Rapid nu s-a descurcat prea bine in meciurile amicale, insa s-a miscat foarte bine la capitolul transferuri si a reusit sa intareasca semnificativ echipa.

CFR Cluj a fost eliminata incredibil de Pyunik din UEFA Champions League, iar visul celor de la CFR Cluj s-a naruit chiar din primul tur. Ardelenii au facut multe eforturi financiare cu gandul ca vor ajunge chiar in Play-Off-ul UCL, insa ma astept ca acestia sa iba probleme si pe viitor. Conference League nu vine cu premii semnificative, cel putin nu pana la calificarea in grupe si ma astept ca trupa lui Dan Petrescu sa stea putin si cu gandul la dubla cu Inter Escaldes, adversar extrem de slab, totusi.

cota2.ro

Rapid l-a vandut pe Rares Ilie la Nice pe o suma foarte buna, din ce am citit prin presa, iar odata cu venirea noilor oameni in ”Giulesti”, ma astept ca echipa sa arate foarte bine in acest sezon, mai ales ca acestia isi mai doresc cateva transferuri de calitate. Rapid cred ca va face o figura frumoasa in acest an si consider ca e o pretendenta serioasa la clasarea in primele 6 echipe. In meciul de azi cred ca o a vedem un Rapid destul de ofensiv. Moralul adversarilor este la pamant si cu siguranta vor trebui sa schimbe in primul 11.

In meciurile din sezonul trecut am avut goluri si nu vad de ce nu am avea si in aceasta seara cel putin 2-3 goluri. CFR-ul a demonstrat ca are o defensiva fragila, iar Rapidul a incasat in amicale cat pentru un tur de campionat (13 goluri primite in 4 meciuri amicale). Totusi, eu am ales sa pariez pe cornere. In ultimul meci direct jucat pe terenul clujenilor am avut numai putin de 16 cornere. Azi cred ca vor fi multe atacuri si multe faze de poarta, drept urmare, cred ca o sa avem multe lovituri de colt. Pontul meu pentru acest meci este ”Peste 11.5 cornere” la o cota de 4.55, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Rapid Bucuresti
Pronostic:
Peste 11.5 cornere
Cota
4.55
Cota finala: 4.55
Profit: 35.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro