Ponturi Pariuri Tenis Alexander Bublik vs Maxime Cressy

Fortuna

Finala turneului de iarbă de la Newport îi aduce față în față pe favoriții 3, respectiv 4, Alexander Bublik și Maxime Cressy. 

Mai jos aveți avancronica partidei și pronosticul aferent. 

cota2.ro

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 25 ani, aflat pe locul 42 ATP. El se află la a doua finală a anului, după ce a câștigat anul acesta primul titlu major din carieră, învingându-l în finală, pe hard, la Montpellier, pe Zverev. Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care plece însă publicului. Iarba îi convine de minune, la Wimbledon a început foarte bine, cu victorii în minim de seturi cu Fucsovics și Lajovic, însă a pierdut în turul 3 cu Tiafoe. Aici a jucat din ce în ce mai bine trecând de jucători buni precum Sock, Andy Murray și Jason Kubler, dominându-și adversarii destul de clar. 

Maxime Cressy a câștigat duelul giganților cu John Isner și s-a calificat în a doua finală pe iarbă în interval de o lună. Cressy își continuă forma bună din acest an în care a intrat în premieră în top 50 ATP și a înregistrat victorii cu jucători importanți precum Auger Aliassime, Norrie sau Isner. Maxime este cu 2 cm mai înalt decât adversarul său și practică un stil de joc asemănător, cu mulți ași și servicii riscante. Aici a trecut de 3 compatrioți, Krueger, Johnson și Isner, acumulând 64 ași și 22 duble greșeli în 3 partide.

Se întâlnesc doi jucători cu un stil asemănător și văd o partidă echilibrată, cu Bublik totuși favorit. Kazahul pare într-o formă excelentă și a impresionat în meciurile cu Murray și Kubler în care a oferit doar 2 șanse de break englezului și 0 australianului. Și în schimburile lungi îl văd pe Bublik mai bun, astfel că voi merge pe victoria lui. 


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Alexander Bublik vs Maxime Cressy
Pronostic:
Victorie Alexander Bublik
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro