Ponturi Pariuri Tenis Ana Bogdan vs Sara Sorribes Tormo

BETANO

Încercăm să trecem peste perioada nefastă cu un pronostic din primul tur de la Palermo, acolo unde Ana Bogdan o întâlnește pe Sara Sorribes Tormo.

Ana Bogdan este o sportivă din România de 29 ani, clasată pe locul 110 WTA. Valoarea ei este superioară acestei poziții, însă numeroasele accidentări au scos-o din top 100. Extrem de inconstantă, Ana poate pune probleme oricărui adversar, însă poate la fel de bine să piardă cu oricine. Anul acesta are partide foarte bune cu Yastremska, Azarenka sau Kvitova la Roland Garros și Wimbledon, și a cucerit un turneu mic ITF la Andrezieux - Boutheon, al 14-lea de acest nivel din carieră. Vine aici după turneul de la Budapesta, unde a pierdut greu în turul secund cu Wang după 2 tie-breakuri. Ana preferă suprafețele rapide fiind o jucătoare ce poate face diferența prin lovituri puternice. 

cota2.ro

Sara Sorribes Tormo este o jucătoare din Spania de 25 ani , clasată pe locul 41 ATP. Ea este o jucătoare bună, însă nu a reușit niciodată să impresioneze cu adevărat, cea mai înaltă poziție ocupată fiind 32. Are un titlu în 2021 la Guadalajara pe hard, în același an reușind să furnizeze o surpriză imensă când a eliminat-o pe Asleigh Barty la Jocurile Olimpice. Anul acesta cele mai bune performanță au fost sferturi de finală la Madrid, Lausanne și Istanbul. 

Este a 4-a partidă directă între cele două jucătoare, de fiecare dată Sara Sorribes Tormo reușind să se impună. Iberica este o zguristă tipică, cu o deplasare bună, care prelungește mult schimburile, iar acest lucru o poate pune în dificultate pe Bogdan. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ana Bogdan vs Sara Sorribes Tormo
Pronostic:
Victorie Sara Sorribes Tormo -2.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro