Ponturi Pariuri Fotbal FC Botoșani vs Chindia Târgoviște

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Botoșani și Chindia Târgoviște se întâlnesc în prima etapă a noului sezon din SuperLigă, astăzi, de la ora 18:30.  FC Botoșani intră într-o nouă eră. S-a despărțit de antrenorul Marius Croitoru, cel alături de care obținuse două calificări în play-off-ul Ligii 1. Locul i-a fost luat de Mihai Teja, un tehnician școlit, calculat, dar fără rezultate deosebite în carieră. Clubul moldovean încheia sezonul trecut pe locul 8. Față de acel moment, lotul a suferit modificări importante. Braun, Haruț, Dawa și Papa sunt titularii care au părăsit formația. 

Și la Chindia Târgoviște a fost o vară plină. Adrian Mihalcea i-a luat locul lui Emil Săndoi pe banca tehnică, iar în lot au fost multe permutări. Iacob, Pițian, Florea, Corbu și Butean sunt oamenii importanți care au plecat. Campionatul trecut, dâmbovițenii s-au salvat in-extremis de la retrogradare, câștigând dubla de baraj contra Concordiei Chiajna la loviturile de departajare. 

cota2.ro

Sezonul trecut, FC Botoșani și Chindia s-au întâlnit de 3 ori. Au fost 2 remize: 0-0, 1-1, și o victorie a moldovenilor, scor 2-1. Alte informații și statistici interesante: 

• niciun meci direct disputat pe terenul lui FC Botoșani nu a fost GG

• cea mai recentă dispută directă de la Botoșani s-a încheiat 0-0

• 0-0 a fost scorul și în ultimul meci amical disputat de FC Botoșani în această vară, împotriva lui Plzen

• doar 31 de goluri a înscris Chindia în cele 39 de meciuri disputate sezonul trecut

• Daniel Florea și Daniel Popa, golgeterii Chindiei din sezonul trecut, nu vor juca astăzi. Primul a plecat de la echipă, al doilea nu este la zi cu pregătirea fizică, după revenirea din Coreea de Sud

• niciun cartonaș galben nu a fost arătat în ultimul meci direct dintre Chindia și FC Botoșani. Doar 7 cornere au fost în acea partidă

• de la introducerea VAR, în niciun meci din SuperLigă nu au fost arătate mai mult de 7 cartonașe.

Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat sub 2.5 goluri, sub 11.5 cornere, sub 1.5 goluri în prima repriză și sub 7.5 cartonașe are cota @2.06.

ASIGURARE DE PARIU COMBINAT

Pe Betfair Sportsbook, pariurile combinate care conțin minim 4 selecții din cadrul aceluiași meci, la o cotă finală de minim 2.00, beneficiază automat de asigurarea de pariu combinat, care ne rambursează miza în cazul în care biletul este pierdut pe o singură selecție din cele plasate! Miza este rambursată sub formă de bonus în limita a 50 de Ron și este disponibilă în contul jucătorului a doua zi după stabilirea pariului.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Botoșani vs Chindia Târgoviște
Pronostic:
VEZI MAI SUS
Cota
2.06
Cota finala: 2.06
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro