Ponturi Pariuri Fotbal Petrolul Ploiești vs FC Voluntari

BETFAIR EXCHANGE

Petrolul Ploiești și FC Voluntari închid etapa inaugurală a noului sezon din SuperLigă, astăzi, de la ora 21:30. Petrolul Ploiești a revenit în Liga 1 după o pauză de 6 ani. În ciuda unor probleme financiare, conducerea clubului i-a adus întăriri serioase antrenorului Nicolae Constantin. Gabriel Tamaș a devenit noul lider al defensivei, la mijlocul terenului cea mai răsunătoare achiziție a fost cea a lui Gicu Grozav, iar în atac au sosit foștii dinamoviști Ivanovski și Irobiso. Atmosfera de diseară de pe arena „Ilie Oană” se anunță una specială, peste 10.000 de fani fiind așteptați. Nicolae Constantin nu și-a ascuns intențiile pentru acest meci, declarând în conferință: „dacă am face un egal, am ieși cu frunta sus!”. 

FC Voluntari a fost revelația sezonului trecut în fotbalul românesc. S-a calificat în premieră în play-off și a disputat finala Cupei României. Deși a fost la un pas să se despartă de echipă, antrenorul Liviu Ciobotariu a prelungit înțelegerea. El garantează că stilul va rămâne același, o formație bine organizată, matură. Și aici a fost o vară plină pe piața transferurilor. Au plecat 4 oameni importanți: Ion Gheorghe, Gabriel Tamaș, Denis Ciobotariu și Marius Briceag, dar există și vești bune. Meleke a devenit definitiv jucătorul ilfovenilor, adus de la CFR Cluj, Matricardi și Vâlceanu au sosit de la desființata Gaz Metan, iar Mihai Răduț a revenit în Liga 1, după o aventură în Cipru. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Petrolul - FC Voluntari: 

• Petrolul și FC Voluntari au disputat un meci amical în anul 2022, în luna martie. S-a încheiat la egalitate, scor 1-1

• ultimul test al Petrolului din această vară, contra Chindiei, s-a terminat 1-1

• 1-1 a fost rezultatul și în ultimul amical al Voluntariului, împotriva lui Karmiotissa

• 10 rezultate de egalitate a înregistrat FC Voluntari în ediția trecută de Liga 1

• Petrolul a remizat în 5 dintre cele 10 meciuri jucate în play-off-ul ligii secunde.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru X final în Petrolul Ploiești - FC Voluntari este @3.05

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Petrolul Ploiești vs FC Voluntari
Pronostic:
X
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 4.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro