Ponturi Pariuri Fotbal FC Midtjylland vs AEK Larnaca

Superbet

FC Midtjylland - AEK Larnaca

De la ora 20:45, pe ”MCH Arena” din Herning, FC Midtjylland primeste vizita cipriotilor de la AEK Larnaca intr-un duel din cadrul turului 2 preliminar al UEFA Champions League, mansa tur. Danezii sunt favoriti la calificare, trupa lui Henriksen Bo fiind cotata in jurul a 55 de milioane de euro, de 4 ori mai valoroasa decat a adversarilor care nu depaseste 12 milioane de euro. Midtjylland a inceput sezonul din SuperLiga Danemarcei cu o remiza, 1-1 pe teren propriu cu Randers. De partea cealalta, AEK Larnaca va juca primul meci oficial al sezonului deoarece campionatul in Cipru incepe la finalul lunii August.

Gazdele au terminat pe locul 2 in campionat, in sezonul trecut, la doar 3 puncte in spatele celor de la FC Copenhaga. Midtjylland joaca un fotbal foarte ofensiv si utilizeaza o formatie cu doar 3 fundasi si cu 3 atacanti, linia mediana urcand si coborand foarte mult, in special benzile. Acestia au in generl o medie a golurilor marcare care depaseste valoarea de 2, iar impotriva unor echipe ca AEK Larnaca ar trebui sa bifeze aceasta valoare. Midtjylland e a doua cea mai valoroasa echipa din Danemarca, iar valoarea medie per jucator a acestora este de 1.57 milioane de euro. Ultimul esec pe teren propriu a acestora dateaza de la inceputul lunii Martie, chiar impotriva rivalilor de la Copenhaga, scor 0-1. In 5 din ultimele 7 meciuri de pe teren propriu, Midtjylland a marcat de cel putin doua ori.

cota2.ro

AEK Larnaca a incheiat sezonul pe locul secund in Cipru, la 4 puncte distanta de Apollon. AEK nu se descurca foarte bine in deplasare, avand doar 3 succese pe teren strain in acest an, ceea ce nu prea e in regula. AEK Larnaca e a 5-a cea mai valoroasa echipa din Cipru, iar valoarea medie per jucator e de doar 333 de mii de euro, de 5 ori mai mica fata de cea a adversarilor de astazi. Trebuie mentionat si faptul ca pentru AEK Larnaca e o premiera faptul ca joaca in UEFA Champions League, acestia fiind la prima experienta de acest gen. Nord-macedoneanul Ivan Trickovski e cel mai periculos jucator al oaspetilor. Atacantul de 35 de ani e si capitanul cipriotilor, iar in sezonul trecut a fost golgeterul celor de la AEK Larnaca.

Diferenta e destul de mare intre cele doua formatii si nu m-ar mira daca cipriotii ar marca in aceasta seara. Drumul pana l-a Herning cu siguranta i-a stors putin pe cei de la AEK, iar danezii vor incerca in aceasta seara sa profite de orice avantaj, in vederea returului. Vremea la ora meciului va fi una destul de buna, iar faptul ca tribunele stadionului gazdelor sunt foarte aproape de gazon, le vor oferi acestora un avantaj important. Personal ma astept la un succes al echipei gazde, care cred ca nu prea are cum sa nu marcheze cel putin doua goluri, avand in vedere adversarul. Deasemenea, cred ca acestia vor pune multa presiune si vor avea un numar destul de mare de cornere. Pontul meu pentru acest meci este ”Midtjylland marcheaza minim 2 goluri + Midtjylland are minim 6 cornere”, la o cota de 3.00 disponibila la Superbet. Acest pariu poate fi gasit in sectiunea ”SuperPariuri”!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Midtjylland vs AEK Larnaca
Pronostic:
Midtjylland marcheaza minim 2 goluri + Midtjylland are minim 6 cornere
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro