Ponturi Pariuri Tenis Nikoloz Basilashvili vs Aslan Karatsev

BETANO

În primul tur la Hamburg avem meciul dintre Nikoloz Basilashvili și Aslan Karatsev, doi sportivi buni, aflați însă pe un puternic trend descendent.

Mai jos aveți avancronica partidei și pronosticul propus.

cota2.ro

Nikoloz Basilashvili este un sportiv din Georgia de 31 ani, aflat pe locul 28 ATP. După un an 2021 foarte bun,cel mai bun din cariera jucătorului georgian, cu titluri la Doha și Munchen, dar și cu finală la Indian Wells, în 2022 performanțele lui sunt mult mai slabe. Cu excepția turneului de la Doha unde a ajuns in finală, el a trecut doar la Wimbledon de turul secund, fiind în rest eliminat încă din runda inaugurală ori maxim din turul 2. Nikoloz este foarte nervos în ultimul timp și face multe greșeli neforțate dar și duble greșeli. Serviciul, una dintre armele sale forte în carieră nu îi mai funcționează la parametri optimi, iar asta îi afectează mult rezultatele. 

Aslan Karatsev este un jucător rus de 28 ani clasat pe locul 37 ATP. El a apărut foarte târziu în lumina reflectoarelor, până în urmă cu 2-3 ani fiind un jucător de nivel Challenger, însă de atunci are titluri la Dubai, Belgrad și Sidney și o semifinală la Australian Open. Aslan este extrem de inconstant, în jocul său fiind fluctuații mari de la un meci la altul și chiar în timpul jocurilor. Asemenea adversarului său, rusul are un an extrem de slab, reușind să treacă rar de primele tururi în competițiile la care a participat. În afara titlului de la Sidney din luna ianuarie, a trecut în turul 3 doar la Australian Open și Bastad. 

Se întâlnesc doi jucători aflați în formă slabă, care încă trăiesc prin performanțele de anul trecut. Amândoi sunt recunoscuți în circuit pentru faptul că se enervează repede, iar nivelul jocului lor poate scădea dramatic. Nu văd un favorit însă cred că vom vedea peste 8.5 duble greșeli la o cotă de 2.00. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Nikoloz Basilashvili vs Aslan Karatsev
Pronostic:
Peste 8.5 duble greșeli
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro