Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.10

BETFAIR SPORTSBOOK

Pyunik Erevan și F91 Dudelange dispută astăzi, de la ora 19:00, prima manșă a turului II preliminar din Liga Campionilor. Pyunik Erevan, campioana Armeniei, a reușit marea surpriză a turului I preliminar și a eliminat-o pe CFR Cluj. A fost 0-0 acasă, 2-2 în Gruia, armenii trecând mai departe în urma loviturilor de departajare. Lotul este cotat la 6.14 milioane de euro, dar bine organizat de antrenorul Eghishe Melikyan. În dubla cu CFR au arătat o bună disponibilitate la efort și au speculat excelent momentele fixe. 

Pyunik are o șansă uriașă să meargă mai departe. Oricât ne-am minți și ne-am spune că nu mai există echipe mici, Dudelange, campioana din Luxemburg, nu poate pleca favorită în fața nimănui. Lotul valorează doar 2.06 milioane de euro, la nivelul unei echipe mediocre din liga secundă românescă. Cel mai important fotbalist este Dejvid Sinani. Să nu facem însă confuzie cu Daniel Sinani, mijlocașul lui Norwich. Devid este fratele mai puțin talentat. 

cota2.ro

• Pyunik și Dudelange nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci oficial

• Pyunik nu a pierdut niciunul dintre cele 19 meciuri oficiale disputate în anul 2022

• 6 fotbaliști de națională are Pyunik Erevan în lot

• Dudeleange a pierdut 24 dintre cele 40 de partide disputate în preliminariile Ligii Campionilor. Golaverajul total este 47-74

• Dudelange nu a depășit niciodată turul II preliminar al Ligii.

----------------------

Linfield și Bodo/Glimt se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în prima manșă a turului II preliminar din Liga Campionilor. 

Linfield, campioana Irlandei de Nord, poate fi cu greu numit o echipă profesionistă. Întregul lot este cotat la 2.73 milioane de euro, din el fac parte doar 4 fotbaliști străini și niciun internațional. Marea șansă a formației antrenate de David Healy a fost că în primul tur preliminar al Ligii a dat peste o formație similară, TNS, din Țara Galilor. Au fost victorii împărțite la finalul celor 90 de minute, același scor 1-0, Linfield dând lovitura în reprizele adiționale.

Bodo/Glimt este o echipă de cu totul alt calibru. Campioana Norvegiei a impresionat sezonul trecut, ajungând până în sferturile de finală din Conference League. Pe parcurs a produs o serie de surprize, eliminându-le pe Celtic și Alkmaar și reușind o victorie istorică împotriva lui AS Roma, scor 6-1. În ciuda unor oferte din afară, antrenorul Kjetil Knutsen a rămas pe poziții și are obiectiv calificarea în grupe. 

• 16.20 milioane de euro valorează lotul lui Bodo Glimt, de aproape 6 ori mai mult decât al lui Linfield

• Linfield a pierdut 43 dintre cele 76 de meciuri disputate în preliminariile Ligii. Golaverajul e teribil 65 de goluri marcate și 131 primite

• Linfield a mai întâlnit de 3 ori formații din Norvegia în acest secol: 1-5 la general cu Stabaek, 0-2 cu Rosenborg și 0-6 cu Rosenborg

• 50 de goluri a înscris Bodo Glimt/ în precedentul sezon european. A obținut câteva victorii impresionante: 6-0 la general cu Valur sau 5-1 contra lui Celtic

• 30 de goluri a marcat Bodo/Glimt în primele 14 meciuri ale competiției interne din Norvegia, cel mai bun atac. 

CHALLENGE COTA 2

Voi juca cele 2 meciuri pe același bilet în cadrul proiectului Challenge Cota2, bilet pe care îl puteți vedea postat în clipul de mai jos!

💰MONEY MANAGEMENT: În cadrul acestui Challenge joc cu mize fixe toate pariurile, iar separat, pornind de la 100 de Lei, îmi doresc să prind o serie de 10 pariuri consecutiv câștigătoare și să reinvestesc câștigul până ajung la 100.000 de Lei. Este foarte greu, dar nu imposibil!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Pyunik Erevan vs Dudelange
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.42
Linfield vs Bodo/Glimt
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.48
Cota finala: 2.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro