Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.26

BETANO

Dinamo Kiev și Fenerbahce dispută astăzi, de la ora 21:00, prima manșă a turului II preliminar din Liga Campionilor. Mircea Lucescu a avut un ghionion teribil. Războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina a dus la întreruperea campionatului. În acel moment, Dinamo Kiev se afla la două puncte în spatele liderului Sahtior. Formația din Capitală a fost trimisă pe ruta non-campioanelor, iar misiunea accederii în grupele Ligii Campionilor pentru a treia oară consecutiv este mai complicată. Dinamo Kiev s-a antrenat pe unde a apucat, iar meciurile de acasă le va juca pe arena din Lodz, Polonia. Există și părți bune. Lotul a rămas aproape intact, cotat la 119 milioane de euro. 

Fenerbahce a pierdut fără drept de apel lupta pentru titlul în sezonul trecut din Turcia, terminând la 8 puncte în spatele campioanei Trabzonspor. Din această vară, echipa este antrenată de experimentatul Jorge Jesus. Acesta are la dispoziție un lot cotat la 170 de milioane de euro, cu o mulțime de soluții ofensive. Cel mai valoros fotbalist este Diego Rossi, adus în această vară de la LAFC, dar în centrul atacului pot să apară nume consacrate precum Samatta, Berisha sau Enner Valencia. 

cota2.ro

• Fenerbahce și Dinamo Kiev au disputat un meci amical în august 2021, încheiat la egalitate, scor 1-1

• în ultimele 4 meciuri amicale disputate de Dinamo Kiev s-au marcat cel puțin 3 goluri

• Fenerbahce a înscris în toate cele 6 meciuri amicale disputate în această vară

• ultima dată când a participat în preliminarii, în urmă cu două sezoane, Dinamo Kiev a marcat la foc automat: 2-0 cu AZ Alkmarr, 3-0 și 2-1 cu Gent

• Fenerbahce a primit gol în 5 din cele 6 meciuri disputate sezonul trecut în grupa de Conference League.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în meci este @1.47.

-----------------

Ferencvaros și Slovan Bratislava dispută astăzi, de la ora 21:00, prima manșă a turului II preliminar din UEFA Champions League. Ferencvaros, campioana Ungariei, nu a avut nicio emoție în primul tur. A trecut de Tobol, din Kazahstan, 5-1 la general. A fost, de fapt, rezultatul meciului disputat la Budapesta. Din luna decembrie a anului trecut, echipa este antrenată de Stanislav Cherchesov, fostul selecționer al Rusiei. Investițiile din ultimii ani i-au construit un lot cotat la peste 42 de milioane de euro. Și în această vară maghiarii au reușit un transfer interesant, cel al extremei Adama Traore, de la Sheriff Tiraspol. Sezonul trecut, Ferencvaros a fost eliminată în play-off-ul Ligii. În urmă cu două stagiuni ajungea în grupe. 

Slovan Bratislava este reprezentanta unui fotbal în cădere liberă, cel slovac. O dovadă în plus a fost adusă chiar în turul precedent, când Slovan a remizat 0-0 în ambele manșe cu georgienii de la Dinamo Batumi și s-a calificat mai departe cu un noroc chior, gol în minutul 123 al returului. Lotul pe care Vladimir Weiss îl are la dispoziție valorează puțin peste 20 de milioane de euro. 

• Ferencvaros și Slovan Bratislava s-au întâlnit într-un meci amical în 2016. Maghiarii se impuneau cu 2-1

• Slovan Bratislava nu a mai depășit turul 2 preliminar al Ligii din anul 2014

• Ferencvaros a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri jucate acasă în preliminariile Ligii: 3-0 cu Prishtina, 2-0 cu Zalgiris, 2-0 cu Slavia Praga și 5-1 cu Tobol

• Maghiarii anunță un infern pe stadion și în jur. Cei de la Slovan au simțit deja presiunea, autocarul lor fiind atacat la sosirea în Budapesta. 

Pe Betano, cota pentru victoria lui Ferencvaros este @1.42. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo Kiev vs Fenerbahce
Pronostic:
Ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.57
Ferencvaros vs Slovan Bratislava
Pronostic:
1
Cota
1.44
Cota finala: 2.26
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro