Ponturi Pariuri Fotbal Maribor vs Sheriff Tiraspol

BETFAIR EXCHANGE

Maribor - Sheriff Tiraspol, prima manșă din turul II preliminar al Ligii Campionilor se joacă astăzi, de la ora 21:15. Maribor a cucerit anul acesta al 16-lea titlu din istorie în Slovenia, fiind echipa care a dominat autoritar ultimele două decenii. În toamna trecută, antrenor era numit interimarul Radovan Karanovic. Rezultatele bune i-au dat șansa unui mandat deplin. Lotul pe care îl are la dispoziție este unul foarte tânăr, cu o medie de vârstă de 23.8 ani, cotat la doar 8.48 milioane de euro. În vară, Maribor a reușit un transfer interesant. A obținut 2.2 milioane de euro din plecarea lui Antoine Makoumbou la Cagliari. Este fix înlocuitorul lui Răzvan Marin la formația din Serie B. În primul tur preliminar, campioana Sloveniei a trecut de Soligorsk, din Belarus, 2-0 la general. 

Sheriff Tiraspol a fost revelația sezonului trecut în fotbalul european. Campioana Republicii Moldova a avut un parcurs uluitor, a ajuns în grupele Ligii Campionilor, acolo reușind și o victorie istorică, pe terenul lui Real Madrid, trupa care avea să ridice trofeul. Între timp, situația s-a schimbat. Antrenorul Yuriy Vernydub, creierul performanțelor amintite mai sus, a demisionat. Locul i-a fost luat de croatul Stjepan Tomas. Și la nivel de lot au existat plecări importante. Adama Traore a fost cedat la Ferencvaros, iar fundașul central Gustavo la Riga. În turul I preliminar, Sheriff a trecut de Zrinjski, reprezentanta Bosniei, 1-0 la general. 

cota2.ro

Maribor și Sheriff Tiraspol nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Cele mai interesante informații și statstici: 

• 0-0 a fost rezultatul meciului disputat de Maribor acasă în turul I preliminar, cu bielorușii de la Soligorsk

• 0-0 a fost scorul și în deplasarea lui Sheriff din turul I preliminar, pe terenul lui Zrinjski

• mai mult, în meciul Zrinjski - Sheriff nu a fost expediat niciun șut pe spațiul porților, un 0-0 pe linie

• Maribor a încheiat perioada de pregătire din vară cu 3 rezultate consecutive de egalitate

• Maribor a remizat în 3 din ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu în cupele europene

• Sheriff a înregistrat 4 remize în ultimele 7 deplasări europene.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru X final în Maribor - Sheriff este @3.10, iar eu o voi juca având intenția de trade. În cazul în care ies din trade până la finalul meciului, voi posta LIVE pe canalul meu gratuit de Telegram

Intră AICI pe grupul GRATUIT de pariuri prin mesagerie instant de pe Telegram!


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Maribor vs Sheriff Tiraspol
Pronostic:
X
Cota
3.10
Cota finala: 3.10
Profit: 10.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro