Ponturi Pariuri Tenis Dominic Thiem vs Federico Delbonis

Fortuna

Turul 2 de la Gstaad ne aduce partida dintre Dominic Thiem și Federico Delbonis. 

Mai jos aveți avancronica partidei și pronosticul aferent. 

cota2.ro

Dominic Thiem pare în revenire de formă după accidentarea care i-a stopat cariera extraordinară și l-a făcut să absenteze un an de pe terenul de joc. El este fără îndoială unul dintre jucătorii care au marcat circuitul masculin în ultimii ani, câștigător de US Open, de două ori finalist la Roland Garros și învingător în 17 turnee ATP. De la revenirea sa în luna martie, rezultatele sale au fost extrem de modeste, cu 7 înfrângeri consecutive, însă acum pare că și-a recăpătat încrederea și a obținut în ultima săptămână victorii cu Ruusuvuori, Bautista Agut sau Gaston. 

Federico Delbonis este un jucător argentinian de 31 de ani clasat pe locul 125 ATP. El este un zgurist tipic, pe această suprafață având și cele mai mari succese din carieră, titlurile ATP de la Marrakech și Sao Paolo, dar și 12 trofee în turnee de nivel secund Challenger ori ITF. De la ultimul au trecut însă 3 ani, astfel că putem spune că Federico este spre finalul carierei. Anul acesta rezultatele lui au fost slabe, astfel a ieșit după mulți ani din prima sută mondială. În afara semifinalei de la Buenos Aires din luna februarie, Delbonis nu a trecut de turul secund la vreun turneu. 

Îl văd pe Thiem extrem de motivat să revină acolo unde ii este locul, printre primii jucători ai lumii și nu cred că se poate împiedica de Delbonis. Deși este de mulți ani în lumina reflectoarelor, austriacul are doar 28 ani, astfel că mai are multe lucruri de spus în circuit. Merg pe Thiem 2-0. 


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Dominic Thiem vs Federico Delbonis
Pronostic:
Dominic Thiem 2-0
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 12.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro