Ponturi Pariuri Fotbal Dynamo Kiev vs Fenerbahce

BETFAIR SPORTSBOOK

Dynamo Kiev - Fenerbahce

De la ora 21:00, pe stadionul ”Stadion Miejski al. Unii Lubelskiej 2” din Lodz, trupa lui Mircea Lucescu, Dynamo Kiev primeste vizita turcilor de la Fenerbahce intr-un meci din cadrul turului 2 preliminar al UEFA Champions League. Ambele formatii sunt la primul meci oficial din acest sezon, iar partida se va juca in Polonia din cauza problemelor din Ucraina, stim prea bine. Stadionul are tribunele aproape de gazon, iar acest lucru sporeste de cele mai multe ori spectaculozitatea unui meci si ma astept ca in aceasta seara sa avem reusite si multe faze de poarta.

Dynamo Kiev vine dupa foarte multe meciuri amicale, insa unii jucatori ai lui Mircea Lucescu au evoluat si pentru nationala Ucrainei in meciuri internationale. Chiar si asa, pentru ”alb-albastri” nu va fi usor contra unui adversar mai bun din punct de vedere al valorii lotului, ba din contra, vor fi nevoiti sa iasa la joc in multe momente. Mircea Lucescu va utiliza cel mai probabil un sistem 4-2-3-1 cu Sydorchuk si Shaparenko in fata liniei defensive si cu Tsyhankov, Harmash si Verbic in spatele lui Supryaha care va avea rol de numar 9. Ma astept ca Tsyhankov si Verbic sa urce destul de mult in benzi si sa vina cu centrari sau sa incheie unele faze cu sut de la marginea careului de 16 metri.

cota2.ro

Fenerbahce a incheiat pe locul secund sezonul trecut in SuperLig avand cea mai buna ofensiva din campionat cu 73 de goluri marcate. Serdar Dursun a fost golgeterul trupei lui Jorge Jesus cu 15 goluri marcate si 3 assist-uri. Fenerbahce are un lot cotat la 170 de milioane de euro, ceva mai valoros decat al celor de la Dynamo Kiev care nu depaseste 120 de milioane. Tehnicianul portughez va propune o formula ultra-ofensiva in aceasta seara, cel mai probabil un 4-3-3 cu Rossi, Dursun si Bruma in ofensiva. Turcii n-au mai pierdut un meci din 24 Februarie, de la un 2-3 contra cehilor de la Slavia Praga si au inregistrat pana acum numai putin de 15 victorii si 4 rezultate de egalitate. In partidele amicale, Fenerbahce a facut o figura frumoasa si ma astept sa aiba un cuvant greu de spus in aceasta dubla mansa.

Se anunta o partida spectaculoasa si o dubla spectaculoasa, iar golurile nu ar trebui sa lipseasca. Vorbim de Dynamo Kiev si Fenerbahce, doua cluburi mari, cu traditie, conduse de doi tehnicieni varstnici si cu foarte multa experienta. Cele doua formatii s-au intalnit ultima data intr-un amical, in luna August a anului trecut, incheiat cu scorul de 1-1. In acel meci am avut parte de 14 lovituri de colt si nu vad de ce azi nu am avea cel putin la fel de multe. Nu cred ca va fi un meci inchis, ba din contra, vad un meci cu peste 220-230 de atacuri, dintre care cel putin jumatate, periculoase. Ambele formatii au medii mari in ceea ce priveste cornerele si cred ca o sa avem destul de multe lovituri de la coltul terenului. Pentru minim 10 cornere, Betfair Sportsbook ne ofera o cota de 2.00, care dupa parerea mea, merita jucata. Cota e mult mai buna fata de la alte case unde am gasit doar valori sub 1.88.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Dynamo Kiev vs Fenerbahce
Pronostic:
Minim 10 cornere in meci
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro