Ponturi Pariuri Fotbal Saburtalo Tbilisi vs FCSB

BETFAIR EXCHANGE

Saburtalo Tbilisi (Georgia) - FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League, se joacă astăzi, de la ora 19:00. Saburtalo Tbilisi are un mare avantaj înaintea dublei cu FCSB, faptul că este în plină competiție, a avut meciuri oficiale în toată luna iunie, iar asta ar trebui să conteze. După 20 de etape scurse din campionatul Georgiei ocupă locul 5, cu 30 de puncte și un golaveraj 27-22. Rezultatele sub așteptări au dus la instalarea unui nou antrenor în urmă cu 3 săptămâni, Lasha Nozadze. Decizia a produs șocul dorit de conducere. Din acel moment echipa a obținut două victorii și o remiză în campionat și a trecut de Partizani (Albania) în turul 1 preliminar din Conference League. Lotul este cotat la 4.36 milioane de euro. 

Deși valoarea celor de la FCSB este incontestabil mai mare, lot care valorează 33.6 milioane de euro, atmosfera din jurul vicecampioanei României poate cauza probleme. Formația antrenată de Toni Petrea a debutat cu un semieșec în SuperLigă, 1-1 acasă cu Universitatea Cluj. La final s-a iscat un conflict deschis între căpitanul Florin Tănase, Gigi Becali și Mihai Stoica. Bucureștenii au și probleme mari de lot. Radunovic este în continuare accidentat, iar Vali Crețu a acuzat probleme medicale și nu poate juca. Așadar, fundașii laterali titulari lipsesc. Și în centrul defensivei sunt probleme. Cuplul Dawa - Haruț a avut ezitări contra lui U Cluj, dar are șanse mari să apară din nou în aceeași formulă. Iulian Cristea este accidentat, iar Tamm și Bouhenna nu sunt 100% cu pregătirea fizică. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Saburtalo - FCSB: 

• FCSB a mai înfruntat o singură dată o formație din Georgia în cupele europene. În turul 3 preliminar al Ligii Campionilor din sezonul 2013/2014, bucureștenii treceau de Dinamo Tbilisi (3-1 la general)

• de la înființare, Saburtalo a pierdut toate meciurile disputate în cupele europene pe teren propriu

• 2.6 goluri/meci s-au marcat, în medie, în disputele lui Saburtalo în actualul campionat

• 12 meciuri consecutive cu gol marcat are FCSB, inclusiv în toate amicalele din această vară

• ultimele două deplasări europene nu au decurs bine pentru FCSB. În 2020 erau eliminați la loviturile de departajare de Backa Topola, după un epic 6-6, iar anul trecut pierdeau returul cu Sahtior Karagandy, 1-2, apoi erau eliminați tot după penalty-uri

• 6 goluri are Florin Tănase pentru FCSB în cupele europene.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele marchează în Saburtalo - FCSB la momentul redactării articolului este @2.28, dar eu recomand să vă setați singuri valoarea la care să jucați un pariu de tip PRO la cotă minim 2.50 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Saburtalo Tbilisi vs FCSB
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro