Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Inter Club Escaldes

Superbet

CFR Cluj - Inter Club d'Escaldes (Andorra), prima manșă a turului 2 preliminar din UEFA Conference League, se joacă astăzi, de la ora 20:30, pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”. 

CFR Cluj a suferit o eliminare rușinoasă în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, în fața armenilor de la Pyunik Erevan. Campionii României nu își joacă doar viitorul pe plan sportiv, ci și pe cel financiar. Clubul are o mulțime datorii și nu concepe să rateze calificarea în faza grupelor din Conference League. În aceste condiții, Dan Petrescu nu mai are nicio scuză, deși a încercat să găsească unele în conferința premergătoare. 

cota2.ro

Adevărul este însă altul. Campioana Andorrei este o formație semi-amatoare, cu un lot cotat la doar 2.63 milioane de euro, mai puțin decât valorează separat Andrei Burcă sau Cristi Manea. Echipa este una îmbătrânită, formată în mare parte din spanioli care nu au prins locuri prin ligile lor inferioare. Media de vârstă este 30.3 ani, deloc propice pentru performanță. Coeficientul UEFA este atât de slab încât nu au fost primiți nici măcar în turul 1 preliminar din Ligă. Au jucat un turneu de calificare, pierzând în fața islandezilor de la Vikingur. De la înființare nu au reușit să depășească niciun tur preliminar, pierzând la formații precum Drita (Kosovo) sau Dundalk (Irlanda). 

FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + ROTIRI GRATIS LA SUPERBET AICI

Cele mai interesante informații și statistici înainte de CFR Cluj - Inter Club d'Escaldes: 

• 152 este locul ocupat de fotbalul din Andorra în ierarhia FIFA

• CFR Cluj a pierdut un singur meci disputat pe propria arenă în anul 2022

• câte 7 lovituri de la colțul terenului a obținut CFR Cluj în cele două meciuri oficiale jucate acasă în noul sezon, cu Rapid și Pyunik Erevan

• un singur cartonaș galben a fost arătat împotriva fotbaliștilor lui Dan Petrescu în disputa de tristă amintire cu Pyunik, de pe teren propriu

• 82 este locul ocupat de CFR Cluj în clasamentul coeficienților echipelor de club. Inter Club d'Escaldes se clasează pe 338.

Pe Superbet, cota pentru SuperPariul CFR Cluj câștigă, CFR Cluj are cele mai multe cornere, Inter Escaldes are cele mai multe cartonașe este @2.05. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Inter Club Escaldes
Pronostic:
VEZI MAI SUS
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro