Ponturi Pariuri Fotbal Vllaznia vs Universitatea Craiova

BETANO

KF Vllaznia (Albania) și Universitatea Craiova se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League. 

Vllaznia este o formație de tradiție a fotbalului albanez, cu 9 titluri de campioană cucerite și o bază importantă de fani, una dintre cele mai dure grupări de ultrași din țară. Performanțele sportive însemnate au fost însă obținte cu mult timp în urmă, ultimul titlul venind în 2001. Echipa a progresat sezoanele trecute. Acum doi ani a încheiat pe locul secund în campionat, iar anul trecut a cucerit Cupa Albaniei și a obținut biletul pentru Conference League. Din luna mai, echipa este antrenată de Mirel Josa. Antrenorul în vârstă de 59 de ani are la dispoziție un lot modest, cotat la 4.20 de milioane de euro. Compensează însă printr-o dăruire deja probervbială. 

cota2.ro

Fotbalul românesc a avut probleme cu albanezii în ultimii ani. Naționala s-a făcut de râs la Euro 2016, eșec 0-1, iar Universitatea a simțit pe pielea ei contactul. În ediția precedentă din Conference League, chiar în turul 2 preliminar, oltenii erau eliminați de Laci, altă reprezentantă a Albaniei. A fost 0-0 în Bănie și 0-1 la retur. Antrenorul Laszlo Balint are mari bătăi de cap înaintea partidei, mai ales din punct de vedere ofensiv. Baiaram și Roguljic s-au accidentat în partida de campionat cu Sepsi și au șanse mici să joace, în ce Gustavo este cu bagajele la ușă, așteptând plecarea în zona arabă. O veste bună este revenirea căpitanului Nicușor Bancu. Veste bună pentru echipă, dar și pentru cei care preferă pariurile pe cartonașe. 

ÎNCASEAZĂ AICI 42 de Lei Freebet fără condiții de primă depunere din partea BETANO!

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Vllzania - Universitatea Craiova: 

• anul trecut, Vllzania a fost eliminată în turul 2 preliminar din Conference League de ciprioții de la AEL Limassol, eșec cu 0-1 în ambele manșe

• 2.3 goluri/meci a fost media în disputele lui Vllzania din sezonul trecut al primei ligi albaneze

• în ultimele 7 meciuri europene, Universitatea Craiova a înscris doar 3 goluri

• 1 gol în ultimele 16 meciuri oficiale a marcat Elvir Koljic, atacantul celor de la Universitatea Craiova

• 3 cartonașe galbene și unul roșu au văzut fotbaliștii Craiovei în singurul meci oficial din acest sezon, remiza 2-2 cu Sepsi

• nu a existat niciun meci în anul 2022 în care Universitatea Craiova să termine fără cartonaș galben primit

• 5 avertismente au văzut și fotbaliștii lui Vllzania în ultimul meci oficial, finala Cupei câștigată împotriva lui Laci.

Pe Betano, pariul combinat sub 2.5 goluri în meci și ambele echipe să primească cel puțin un cartonaș, creat cu ajutorul funcției BetBuider, are cota @1.95. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Vllaznia vs Universitatea Craiova
Pronostic:
VEZI MAI SUS
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 4.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro