Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi OSK vs Olimpia Ljubljana

UNIBET

Sepsi Sfântu Gheorghe și Olimpija Ljubljana dispută astăzi, de la ora 21:00, prima manșă a turului 2 preliminar din UEFA Conference League. 

Sepsi este revelația ultimelor luni în fotbalul românesc. Covăsnenii au cucerit primele trofee din istoria clubului, Cupa și Supercupa, și vor participa pentru a doua oară în cupele europene. Anul trecut nu s-au făcut de râs. Au fost eliminați în turul secund al Conference League de Spartak Trnava. A fost 0-0 în deplasare, 1-1 acasă, și eșec la loviturile de departajare. Din acel moment, echipa a fost într-un continuu proges. Are o bază de pregătire nouă, un stadion modern, care va fi arhiplin la ora meciului și pe bancă un antrenor experimentat, pe Cristiano Bergodi.  

cota2.ro

Lotul lui Sepsi este mult mai valoros decât al adversarei de astăzi, cotat la 13.10 milioane de euro, față de 7.4 milioane cât valorează cel al slovenilor. Din punct de vedere al efectivului, Sepsi nu are nicio problemă importantă. Va putea alinia cea mai bună formulă. 

Olimpija Ljubljana, dublă campioană a Sloveniei în 2016 și 2018, a încheiat ediția trecută pe locul 3, la 8 puncte în spatele campioanei Maribor. Din cauza coeficientului tot mai slab al țării, a intrat în Conference League încă din turul 1 preliminar, unde era să trăiască o rușine. A remizat 1-1 în ambele manșe cu luxemburghezii de la Differdange, calificându-se datorită unui gol marcat în reprizele adiționale. Din această vară, echipa este pregătită de Albert Riera, un spaniol fără experiență, aflat la prima aventură ca principal.

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Sepsi Sf. Gheorghe - Olimpija Ljubljana: 

• Sepsi Sf. Gheorghe a început excelent sezonul, victorie 2-1 în Supercupa cu CFR Cluj și remiză 2-2 pe terenul Universității Craiova în SuperLigă

• Sepsi a câștigat ultimele 7 meciuri oficiale disputate pe teren propriu

• Olimpija Ljubljana a primit gol în ultimele 4 deplasări europene

• Olimpija Ljubljana nu a câștigat niciuna din ultimele 4 deplasări europene, suferind chiar un eșec umilitor, 0-1 împotriva maltezilor de la Birkirkara, în turul secund al Conference League de anul trecut

• Olimpija a marcat în ultimele 7 meciuri oficiale 

• Justas Lasickas și Mateo Karamatic, doi fundași transferați în această vară de Olimpija, au intrat direct în primul 11. Omogenitatea defensivă are de suferit.

Pe UNIBET, pariul combinat 1X și ambele echipei înscriu are cota @2.55, cea mai mare existentă pe piață la momentul redactării articolului!

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sepsi OSK vs Olimpia Ljubljana
Pronostic:
1X & AMBELE MARCHEAZĂ
Cota
2.55
Cota finala: 2.55
Profit: 7.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro