Ponturi Pariuri Tenis Ben Shelton vs Tim Van Rijthoven

Superbet

Venim cu un pont de la Challengerul de la Indianapolis, acolo unde Ben Shelton îl întâlnește pe Tim Van Rijthoven. 

Mai jos aveți avancronica partidei și pronosticul propus de mine. 

cota2.ro

Ben Shelton este un sportiv american de 19 ani, aflat pe locul 323 ATP. El este o mare speranță a tenisului de peste ocean și este de așteptat să între cât mai curând printre primii 100 jucători ai lumii. De la trecerea la seniori, Ben are rezultate foarte bune în turneele ITF și Challenger la care participă, ajungând mai mereu în fazele finale. În 2021 a cucerit primul titlu ITF al carierei la Champaign, iar aici vine după finala de la Challengerul de la Rome, unde a trecut de sportivi mult mai bine cotați precum Uchiyama sau Rybakov. Ben este un sportiv de mână stângă, cu un serviciu puternic la cei 1.91 m ai săi. 

Tim Van Rijthoven este fără îndoială revelația acestui an în circuitul ATP. Un jucător care până în luna Iunie nu avea vreo victorie în circuitul ATP, a reușit să câștige titlul la Hertogenbosch și a înregistrat victorii cu jucători din top 10 precum Felix Auger Aliassime sau Medvedev. Tim a jucat foarte bine și la Wimbledon, unde a trecut de 3 tururi și a câștigat un set în partida din optimi cu Djokovic. Asemenea adversarului său, Tim Van Rijthoven servește foarte bine și oferă puține șanse de break adversarilor. 

În lumina prestaților recente, Tim Van Rijthoven este favorit, însă eu văd un meci echilibrat în care jucătorii își vor pierde greu serviciul. Mergem pe over .  

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ben Shelton vs Tim Van Rijthoven
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 8
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro