Biletul Zilei format din 9 meciuri la cota 15.77

BETANO

Astazi avem foarte multe meciuri in preliminariile UEFA Conference League si avand in vedere acest aspect, am ales sa joc un bilet intr-o cota ceva mai mare, cu mai multe meciuri. De la ora 20:00, Antwerp primeste vizita kosovarilor de la Drita, o echipa modesta a carei lot nu depaseste valoarea de 5 milioane de euro. Antwerp e mare favorita la calificare si ma astept la o victorie clara in aceasta seara. Belgienii au o cota de piata de peste 65 de milioane de euro, iar in aceasta seara nu cred ca vor incheia meciul fara 2-3 goluri marcate.

Alkmaar, Basel si CFR Cluj joaca pe teren propriu in compania unor echipe modeste. Alkmaar primeste vizita bosniecilor de la Tuzla City, Basel primeste vizita nord-irlandezilor de la Crusaders, iar campioana Romaniei, CFR Cluj, primeste vizita andorezilor de la Inter Club de Escaldes. Diferenta dintre echipele gazda si cele oaspete este enorma. Niciuna dintre echipele vizitatoare nu au un lot cu o valoare mai mare de 5 milioane de euro, in timp ce Alkmaar, Basel si CFR au loturi de peste 30 de milioane de euro. Ma astept ca favoritii sa se impuna la cel putin doua goluri in aceste partide si sa rezolve in mare parte ecuatia calificarii in vederea partidei retur.

cota2.ro

Rapid Viena, Rakow, Sparta Praga, Basaksehir si Guimaraes primesc vizita unor echipe ceva mai bune in aceasta seara, iar adversarii nu trebuie subestimati. Echipele enumerate mai sus joaca bine pe teren propriu, iar daca isi doresc sa avanseze in turul 3, trebuie sa obtina rezultate bune pe teren propriu. Rapid Viena va juca cu Lechia Gdansk, o echipa incomoda care la retur poate obtine calificarea. Austriecii sunt sustinuti frenetic de fani care de cele mai multe ori sunt al 12-lea jucator. Gazdele au un lot de doua ori mai valoros si in opinia mea ar trebui sa reuseasca sa se impuna, daca isi doresc o eventuala calificare. Rakow are o echipa de trei ori mai valoroasa decat cea a Astanei, iar meciul de azi e foarte important pentru polonezi. In Kazakhstan ii vor astepta un teren sintetic incredibil de greu unde de multe ori Astana a reusit sa intoarca rezultate.

Sparta Praga primeste vizita norvegienilor de la Viking, o echipa destul de incomoda care la retur poate face o figura frumoasa. Sparta joaca foarte bine acasa, in fata fanilor care creeaza o atmosfera incredibila. Ma astept ca acestia sa ia foarte in serios meciul si sa se impuna la o diferenta de cel putin 2 goluri. Turcii de la Basaksehir vor juca in compania israelienilor de la Maccabi Netanya, un club de 4 ori mai slab valoric decat cel al gazdelor. Trupa din Istanbul l-a transferat in aceasta vara si pe Ozil, iar lotul arata foarte bine. Targetul e calificarea in grupe, iar partida din aceasta seara trebuie castigata, daca isi doresc sa aibe sanse mari la retur. Ultimul meci de pe bilet e cel dintre Guimaraes si Puskas Akademia, echipa la care Alex Baluta evolueaza de ceva timp si la care e cotat ca fiind cel mai valoros jucator. Pe portughezi ii cunoastem de la confruntarile cu FCSB, iar pe teren propriu joaca un fotbal extrem de ofensiv. Ungurii pot spera la un rezultat bun in vederea returului, insa imi e greu sa cred ca vor obtine ceva in aceasta seara.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Royal Antwerp vs KF Drita
Pronostic:
Royal Antwerp inscrie minim doua goluri
Cota
1.34
AZ Alkmaar vs Tuzla City
Pronostic:
AZ Alkmaar -1 HE
Cota
1.39
FC Basel vs Crusaders FC
Pronostic:
FC Basel -1 HE
Cota
1.34
CFR Cluj vs Inter Club de Escaldes
Pronostic:
CFR Cluj -1 HE
Cota
1.31
Rapid Viena vs Lechia Gdansk
Pronostic:
Rapid Viena castiga minim o repriza
Cota
1.40
Rakow Czestochowa vs FC Astana
Pronostic:
Rakow Czestochowa castiga minim o repriza
Cota
1.39
Sparta Praga vs Viking FK
Pronostic:
Sparta Praga castiga minim o repriza
Cota
1.37
Istanbul Basaksehir vs Maccabi Netanya
Pronostic:
Istanbul Basaksehir castiga minim o repriza
Cota
1.33
Vitoria Guimaraes vs Puskas Akademia
Pronostic:
Vitoria Guimaraes castiga minim o repriza
Cota
1.36
Cota finala: 15.77
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro