Ponturi Pariuri Fotbal CS Mioveni vs Farul Constanța

BETFAIR EXCHANGE

CS Mioveni și Farul Constanța se întâlnesc vineri, de la ora 20:30, în primul meci al rundei secunde din SuperLigă.  CS Mioveni merge și în acest debut de sezon pe mâna lui Alexandru Pelici și a strategiei lui, una bazată pe omogenitate. Clubul argeșean nu a făcut mutări spectaculoase în vară, păcălindu-se că locul 12 ocupat anul trecut poate fi obținut ușor. Meciul din prima etapă a arătat altceva. CS Mioveni a fost învinsă fără drept de apel de nou-promovata FC Hermannstadt, scor 3-0. Între timp, la echipă a mai sosit Cristi Dumitru. Atacantul aflat sub contract cu FCSB vine după o stagiune extrem de modestă, un singur gol în 30 de apariții în tricoul lui FC Argeș. 

Gică Hagi a avut altă idee în perioada de mercato, a făcut un număr record de transferuri, printre care și câteva nume cu greutate în Liga 1, precum Gabriel Torje, Denis Alibec, Romario Benzar sau Tudor Băluță. Constănțenii au acum un lot în care experiența celor amintiți se combină cu prospețimea tinerilor din Academie. În prima etapă, Farul a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, prin două goluri de generic reușite de Grameni și Artean în prima jumătate de oră. 

cota2.ro

Sezonul trecut, Farul a obținut 4 puncte din cele două dispute cu CS Mioveni, remiză 1-1 în deplasare și victorie cu 2-1 pe teren propriu. Alte informații și statistici interesante: 

• CS Mioveni a fost dominată la toate aspectele de Hermannstadt în prima rundă: 57-43% posesie, 11-8 ocazii, 6-3 șuturi pe poartă

• 7 șuturi pe spațiul porții celor de la FCU Craiova a expediat Farul în prima rundă

• CS Mioveni nu a câștigat niciun meci amical disputat în această vară. În trei dintre ele, cu Chindia, Farul și FCSB nici nu a reușit să marcheze

• campionatul trecut, CS Mioveni nu a câștigat niciun meci dintre cele 12 disputate împotriva formațiilor calificate în play-off

• 42 de goluri a marcat Farul în sezonul regular trecut. CS Mioveni a avut cel mai slab atac, doar 19 reușite

• 14.12 milioane de euro valoreaz lotului Farului după mutările din iarnă. CS Mioveni este cel mai slab cotată echipă din Liga 1, la doar 5.61 milioane de euro

• Alexandru Pelici încă nu a obținut vreo victorie, în calitate de antrenor, împotriva lui Gică Hagi. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria Farului în handicap asiatic -0.25 este @1.85 la momentul redactării articolului, dar eu recomand să jucați această selecție la minim 1.95.

HANDICAPUL ASIATIC EXPLICAT

Dacă nu știi ce înseamnă sau cum funcționează handicapurile asiatice în pariuri sportive, atunci îți recomand să arunci o privire pe tutorialul de mai jos pentru a stăpâni aceste noțiuni pe viitor!


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
CS Mioveni vs Farul Constanța
Pronostic:
Farul -0.25
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 4.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro