Ponturi Pariuri Fotbal Fortuna Dusseldorf vs Paderborn

BETANO

Fortuna Dusseldorf și Paderborn se înfruntă astăzi, de la ora 19:30, în runda cu numărul 2 a ligii secunde din Germania. 

Retrogradată în urmă cu trei sezoane, Fortuna Dusseldorf a încercat o revenire imediată în Bundesliga. Nu a reușit, iar între timp lotul la devenit unul tot mai subțire. În acest moment este cotat la sub 20 de milioane de euro. Începând din iarna anului 2022, echipa este pregătită de Daniel Thioune, fostul manager al lui Hamburg. În perioada de transferuri din această vară, el a cerut întăriri în compartimentul defensiv. A adus 2 fundași centrali (Sibert și de Wijs), un închizător (Ao Tanaka), un fundaș stânga (Boclke) și un fundaș dreapta (Uchino). Până vor fi toți angrenați în mecanismul de joc va dura. În prima etapă a campionatului, Dusseldorf s-a impus pe terenul lui Magdeburg, scor 2-1. 

cota2.ro

Tot 3 ani în liga secundă are și Paderborn. De fapt, ea și Fortuna au retrogradat în același sezon. După două clasări departe de obiectiv, locurile 9 și 7, startul noii stagiuni este dătător de speranțe. Echipa antrenată de polonezul Lukas Kwasniok a făcut scorul primei runde, 5-0 împotriva lui Karlsruher. Managerul în vârstă de 41 de ani are la dispoziție un lot cotat la 16 milioane de euro. 

ÎNCASEAZĂ AICI 42 de Lei Freebet fără condiții de primă depunere din partea BETANO!

Sezonul trecut, meciurile directe dintre Dusseldorf și Paderborn au fost spectaculoase, o remiză 1-1 și o victorie cu 3-2 a lui Paderborn. Alte informații și statistici relevante: 

• ultimele 4 meciuri directe dintre Dusseldorf și Paderborn au fost GG

• Dusseldorf a înscris în ultimele 7 meciuri oficiale disputate pe teren propriu. Fortuna a marcat în toate cele 5 meciuri amicale din această vară

• 16 ocazii de gol și 9 șuturi pe spațiul porții lui Karlsruher a avut Paderborn în prima rundă a sezonului

• Paderborn a marcat cel puțin 2 goluri în fiecare dintre cele 7 meciuri amicale disputate în această vară

• Rouwen Hennings, golgeterul lui Dusseldorf din stagiunea trecută, are o lună iulie de excepție. A înscris în prima etapă cu Magdeburg, dar și în meciurila amicale cu Twente și Koblenz

• Felix Platte și Florent Muslija, principalii 2 marcatori ai lui Paderborn din sezonul trecut, au început la fel de bine campionatul, goluri în victoria cu Karlsruher.

Pe Betano, pariul combinat ambele formații marchează și peste 2.5 goluri în Dusseldorf - Paderborn este @1.83.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Fortuna Dusseldorf vs Paderborn
Pronostic:
ambele marchează & peste 2.5 goluri
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 4.15
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro