Ponturi Pariuri Tenis Alex Molcan vs Borna Coric

Superbet

Vă propunem un pont de la meciul din turul 3 de la Hamburg între Alex Molcan și Borna Coric. 

Mai jos aveți o scurta prezentare a jucătorilor și pronosticul propus. 

cota2.ro

Alex Molcan este un jucător slovac de 24 ani clasat pe locul 48 ATP. El a intrat în premieră în acest an între primii 50 jucători ai lumii și are un potențial de creștere destul de important în viitor. Molcan este un jucător puternic, de mână stângă, care câștigă destul de multe puncte ușoare datorită de serviciului său. Anul acesta are finale la Marrakech și Lyon și victorii la jucători de top precum Auger Aliassime, Khachanov sau De Minaur.  

În primele tururi aici, Molcan a trecut de neamțul Topo, iar apoi de Pablo Carreno Busta la capătul unui meci dramatic de peste 2 ore și jumătate.

Borna Coric a fost la un moment dat una dintre marile speranțe ale circuitului, un jucător extrem de talentat care a suferit însă enorm din cauza accidentărilor. Fost număr 12 ATP și câștigător a două turnee ATP, la Halle și Marrakech, Borna a lipsit de pe teren in ultimul an și a ajuns până pe locul 183 ATP. După rezultate mai modeste de la revenire, se pare că Coric și-a regăsit plăcerea de a juca și tocmai a câștigat Challengerul de la Parma. Aici a trecut în primele două tururi de Djere și Griekspoor, după evoluții solide. 

Mă aștept la o partidă echilibrată însă îl văd pe Coric favorit. Molcan a acuzat probleme fizice evidente în finalul partidei cu Carreno Busta și cred că acest lucru va conta în condiții căldurii de la Hamburg.  

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Alex Molcan vs Borna Coric
Pronostic:
Victorie Borna Coric
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 9
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro