Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.11

UNIBET

1. FC Saarbrücken - SC Verl

Prima etapa din liga a-3 a din Germania le gaseste fata in fata pe 1. FC Saarbrücken si SC Verl. Gazdele au terminat la 10 puncte distanta de locurile de promovare, in sezonul trecut, in timp ce oaspetii abia, abia au scapat de retrogradare. Meciurile dintre cele doua formatii au produs foarte multe goluri. In ultimele 4 meciuri directe s-au marcat cel putin 3 goluri, ambele formatii au marcat si s-a inscris de fiecare data in prima repriza. Un deznodamant asemanator astept si in aceasta dupa-amiaza, mai ales ca vorbim de un duel din prima etapa, duel in care jucatorii sunt capacitati la maximum dupa parerea mea.

Rosenborg - Tromsø

Dupa 14 etape scurse din campionatul Norvegiei, Rosenborg e la o distanta considerabila de locurile de cupe europene, in timp ce Tromso incearca in rasputeri sa evite retrogradarea. Forma de moment e de partea gazdelor, care nu au pierdut in ultimele 6 etape. Oaspetii sunt fara succes in ultimele 6 etape in care au inregistrat o medie de peste 2 goluri primite per meci. In ultimele 3 jocuri directe din Eliteserien, Rosenborg a marcat numai putin de 11 goluri si in fiecare meci s-au marcat minim 3 goluri. Ma astept la un succes a celor de la Rosenborg si cu cel putin 2-3 goluri inscrise in acest duel.

cota2.ro

FC Zürich - Luzern

FC Zürich s-a incoronat campioana in sezonul trecut, insa debutul noului sezon a prins-o pe picior gresit, bifand doua infrangeri in primele doua dueluri. Acestia au fost invinsi fara drept de apel de Young Boys, scor 0-4, iar in preliminariile UEFA Champions League au cedat in fata celor de la Qarabag, scor 2-3. Cei de la Luzern nu au disputat inca niciun meci oficil si au bateriile incarcate la maximum. Nu e exclus sa avem o surpriza in acest meci, insa eu o sa mizez pe goluri avand in vedere ca in ultimele 12 meciuri directe din campionat, cele doua formatii au marcat in total numai putin de 35 de goluri.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
1. FC Saarbrücken vs SC Verl
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.30
Rosenborg vs Tromsø
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.35
FC Zürich vs Luzern
Pronostic:
Peste 2.0 goluri asiatice
Cota
1.20
Cota finala: 2.11
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro