Ponturi Pariuri Tenis Francesco Passaro vs Zhizhen Zhang

UNIBET

Finala Challenger-ului de la Trieste îi pune față în față pe reprezentatul gazdelor Francesco Passaro și chinezul Zhizhen Zhang. 

Mai jos aveți analiza partidei și pronosticul propus. 

cota2.ro

Francesco Passaro este un jucător italian din noua generație, aflat pe locul 187 ATP. El se află în cea mai bună formă a carierei sale și a făcut un salt extraordinar anul acesta, după ce la finalul anului 2021 era clasat abia pe locul 599. Francesco se află la a 5 -a finală în circuitul ITF în 2022, având un titlu la Monastir și trei finale pierdute contra lui Rune,Musetti și Coria, toate după partide disputate, primele două pierdute în decisiv. Aici a trecut de Milojevic, Belucci, Gombos și Maestrelli, pierzând un singur set. 

Zhizhen Zhang este un chinez de 25 ani clasat pe locul 239 ATP. El a fost și mai sus în clasament, însă după anul 2019 cariera sa a fost pe o pantă descendentă. Zhang este la a 3-a finală consecutivă într-un turneu de nivel Challenger, fiind învins în precedentele de Medjedovic și Marterer. Aici vine din calificări, fiind la a 7-a partidă în ultima săptămână. 

Francesco Passaro este un jucător din ce in ce mai solid pe zgură, iar de această dată pornește favorit în finala contra lui Zhang. Chinezul preferă suprafețele rapide și poate fi deranjat de stilul lui Passaro care returnează majoritatea mingilor venite de la adversar, fiind un zgurist tipic, care practică un joc de așteptare mizând pe greșeala adversarului. Merg pe Francesco Passaro, un jucător de care cu siguranță vom auzi în viitor.  

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Francesco Passaro vs Zhizhen Zhang
Pronostic:
Victorie Francesco Passaro
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro