Ponturi Pariuri Tenis Marco Cecchinato vs Mili Poljicak

BETFAIR EXCHANGE

Am găsit o cotă interesantă la meciul din primul tur al turneului de zgură de la Umag, Croația, între Marco Cecchinato și Mili Poljicak. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători și pronosticul propus. 

Marco Cecchinato este un jucător italian de 30 ani clasat pe locul 147 ATP. Cariera sa a cunoscut un regres incredibil în ultimii ani, Marco fiind un fost semifinalist la Roland Garros și câștigător a 3 turnee ATP în perioada 2018-2019, când a ajuns până pe locul 16 mondial. Acum Marco joacă mai mult în turnee mici, de nivel Challenger și ITF, însă în acest an rezultatele sale au fost modeste și la acest nivel, nereușind să câștige vreun titlu. Cele mai bune performanțe au fost semifinalele de la Parma și Verona, extrem de puțin pentru un jucător de calibrul său. Aici vine după calificări, unde a trecut de Biljiesko și a profitat de abandonul lui Seppi. 

cota2.ro

Mili Poljicak este un jucător croat de doar 18 ani, clasat pe locul 543 ATP. Clasamentul este irelevant în cazul său, Mili trecând de puțin timp la seniori, continuând evoluțiile și în competițiile juniorilor. El este o mare speranță a circuitului masculin, de care cu siguranță vom mai auzi în viitor. Poljicak vine aici după ce a câștigat titlul la Wimbledon la juniori, iar în luna mai a ajuns în prima finală a unui Challenger, tot în tara natală la Zagreb . Poljicak servește bine și are de asemenea o deplasare bună în teren, fiind bun pe toate suprafețele. 

Mili Poljicak are șansa de a disputa prima sa partidă în circuitul ATP la seniori chiar în țara natală, în fața propriilor suporteri. Este o șansă imensă pentru tânărul croat să atragă încă de acum atenția asupra valorii sale, iar o victorie împotriva unui semifinalist de mare șlem poate fi un început excelent. Cecchinato este un jucător inconstant, a pierdut în ultimul timp cu jucători extrem de modești și putem asista la o surpriză. Puteți încerca și minin un set Poljicak sau handicap+4.5 game -uri,la cote de peste 2.00. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Marco Cecchinato vs Mili Poljicak
Pronostic:
Victorie Mili Poljicak
Cota
5.20
Cota finala: 5.20
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro