Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.35

BETANO

FC Inter Turku și FC Honka se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, într-un meci din prima ligă a Finlandei. Inter Turku este un club relativ nou în peisajul fotbalistic al Finlandei, iar povestea înființării lui, în 1990, este una aparte. Omul de afaceri Stefan Hakans l-ar fi creat după ce fiul lui de 11 ani nu a găsit loc la nicio echipă de juniori din orașul Turku. Ascensiune a fost rapidă, iar în 1996 Inter ajungea deja în primul eșalon. Are în palmares un titlu de campioană și 4 clasări pe locul secund, inclusiv în ultimele două sezoane. Începând cu luna ianuarie a acestui an, formația este antrenată de spaniolul Miguel Grau. Acesta are la dispoziție un lot cotat la 3.33 milioane de euro, cu doar 5 străini și o medie scăzută de vârstă, 23.5 ani. După primele 14 runde, Inter Turku ocupă locul 8 în prima ligă a Finlandei, cu 18 puncte. O victoria astăzi i-ar urca pe poziție de play-off, până pe 6. 

Deși are o tradiție mai îndelungată, peste 50 de ani de activitate, FC Honka nu a cucerit niciodată titlul, mulțumindu-se doar cu două clasări pe podium, în 2008, 2009 și 2013. Clubul este recunoscut în special datorită Academiei excelente, cu peste 1.000 de copii, un adevărat motor pentru naționalele Finlandei. Echipa este pregătită din 2017 de Vesa Vasara, dar startul actualei ediții este bun ca niciodată. Poziția din clasament este în concordanță cu lotul cotat la 3.38 milioane de euro, al treilea din competiție. Honka are 27 de puncte după primele 14 runde. 

cota2.ro

• ultimele 4 meciuri directe dintre Inter Turku și Honka au fost GG. De fiecare dată s-au marcat cel puțin 3 goluri

• 3.4 goluri este media în meciurile disputate de Inter Turku în actuala stagiune

• 2.9 reușite s-au marcat și în disputele lui Honka

• câte 27 de goluri au înscris atât Honka, cât și Inter Turku în acest sezon. Doar KuPS și VPS au atacuri mai bune în campionat

• Inter Turku a încasat 5 goluri în ultimele 2 partide: 2-3 cu Haka, în campionat, și 0-3 cu Drita, în Conference League.

Pe Betano, cota pentru pariul ambele echipe înscriu SAU peste 2.5 goluri în meci este @1.62

ÎNCASEAZĂ AICI 42 de Lei Freebet fără condiții de primă depunere din partea BETANO!

SK Brann și Kongsvinger se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în etapa cu numărul 16 a ligii secunde din Norvegia. 

Brann este una dintre cele mai iubite formații din Norvegia. Are în palmares 3 titluri de campioană, ultimul în 2007. Pentru a doua oară în ultima jumătate de secol a retrogradat în eșalonul secund, fapt care a dus la schimbări masive la nivelul lotului. Antrenorul Eirik Horneland are acum la dispoziție o echipă valorând 7.08 milioane de euro, mult peste valoarea tuturor celorlalte rivale din campionat. Poziția în clasament este firească. Brann este lider detașat și neînvins, cu 39 de de puncte, având 12 victorii și 3 remize în primele 15 runde. 

Kongsvinger IL Toppfotball este echipa locală a unui orășel norvegian cu 17.000 de locuitori. Înființată în 1892, a trăit și vremuri mai bune, trei clasări pe podium secolul trecut și o finală de Cupă disputată în 2016. Acum, Kongsvinger este nou-promovată în liga secundă, cu un lot modest, cotat la doar 2.70 milioane de euro. Are pe bancă un antrenor tânăr, Eirik Maeland, în vârstă de 33 de ani. În aceste condiții, unicul obiectiv stagional poate fi salvarea de la retrogradare. Pentru moment oaspeții de astăzi sunt în cărți, locul 11, cu 17 puncte, la 10 lungimi deasupra zonei periculoase. 

• Brann s-a impus clar în partida din turul campionatului contra lui Kongsvinger, scor 3-1

• Brann are de departe cel mai bun atac din liga secundă norvegiană, 44 de goluri

• Brann are și cea mai bună apărare, 9 goluri încasate în 15 runde

• Kongsvinger are un bilanț nefast în deplasare. A câștigat un singur meci din 8, reușind să marcheze doar 4 goluri

• Brann are 8 fotbaliști cu cel puțin 3 goluri marcate în acest sezon.

Pe Betano, cota pentru victoria lui SK Brann și peste 2.5 goluri marcate în meci este @1.45.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Inter Turku vs FC Honka
Pronostic:
ambele echipe înscriu SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.62
Brann vs Kongsvinger
Pronostic:
1 & peste 2.5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 2.35
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro