Ponturi Pariuri Fotbal Chindia Târgoviște vs Hermannstadt

Superbet

Chindia Târgoviște și FC Hermannstadt se întâlnesc astăzi, de la ora 18:30, în etapa secundă a SuperLigii României. 

Chindia Târgoviște a trecut prin schimbări majore în această vară. Dâmbovițenii s-au salvat dramatic de la retrogradare stagiunea trecută, la loviturile de departajare ale dublei de baraj cu Chiajna. Emil Săndoi nu a mai continuat pe bancă, iar în locul lui a fost instalat Adrian Mihalcea, un adept al unui fotbal ceva mai deschis. Chindia și-a pierdut 2 oameni importanți, fundașul central Paul Iacob și atacantul Daniel Florea, dar există și vești bune, în special în ofensivă. Daniel Popa a revenit din Coreea de Sud, iar fostul dinamovist Andreas Mihaiu pare să se fi integrat foarte bine, gol la debut, runda trecută, în eșecul 2-3 de pe terenul lui FC Botoșani. Cum stadionul din Târgoviște încă nu este gata, Chindia va disputa partida de astăzi pe arena „Ilie Oană”, din Ploiești. 

cota2.ro

Nou-promovata FC Hermannstadt a impresionat la revenirea în Liga 1. Formația antrenată de Marius Măldărășanu a făcut scorul primei runde, 3-0 împotriva celor de la CS Mioveni. Cu ceva probleme financiare în vară, la formația sibiană nu au existat la fel de multe mutări. Singurele transferuri remarcabile fiind cele ale fundașului lateral Mihai Butean și închizătorului Alexandru Răuță, sosit de la Dinamo. Omogenitatea a funcționat însă în prima etapă, un joc legat, cu trasee și automatisme evidente. 

FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + ROTIRI GRATIS LA SUPERBET AICI

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Chindia Târgoviște - FC Hermannstadt: 

• 3 din ultimele 4 meciuri directe dintre Chindia și Hermannstadt (toate disputate după septembrie 2020) au fost GG

• 16 ocazii de gol și-a creat Chindia în deplasarea de la Botoșani din prima rundă, având și o posesie impresionantă, 60%

• și Hermannstadt a impresionat din punct de vedere ofensiv în prima etapă, 11 ocazii de gol, 6 șuturi pe poartă și o posesie de 57% contra lui Mioveni

• Hermannstadt dă golgeterul competiției în acest moment. Ghanezul Baba Alhassan a marcat o dublă împotriva Mioveniului

• Hermannstadt a marcat în 7 din cele 8 meciuri disputate în pe terenul Chindiei, toate disputele având loc după anul 2018. 

Pe SUPERBET, cota pentru pariul ambele formații marchează SAU peste 2.5 goluri (GG sau 3+) în Chindia - Hermannstadt este @2.00. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chindia Târgoviște vs Hermannstadt
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro