Ponturi Pariuri Fotbal UTA Arad vs Petrolul Ploiesti

Superbet

UTA Arad - Petrolul Ploiesti

Etapa a doua din Superliga se incheie cu duelul de pe ”Stadionul Francisc von Neuman”, dintre UTA si Petrolul. Cele doua formatii au inceput cu stangul acest sezon, iar punctele puse in joc sunt foarte importante. 

UTA Arad a pierdut la debut, in ”Trivale”, contra celor de la FC Arges, scor 0-2. Meciul a fost unul dezastruos pentru formatia aradeana care a reusit sa-si creeze doar 4 ocazii de gol in cele 90 de minute de joc. UTA joaca foarte bine pe teren propriu si a demonstrat acest lucru si in sezonul trecut. Trupa lui Poenaru are un trio de atac excelent, cu Miculescu, Keseru si Otele, iar venirea lui Postolachi, moldoveanul crescut de PSG va mai aduce un plus de valoare in linia ofensiva.

cota2.ro

Petrolul nu a aratat rau cu Voluntari, in prima etapa. Ploiestenii au avut si ghinionul sa fie invinsi in prelungirile partidei dupa un penalty transformat de Florea, insa per total au incercat sa joace fotbal. La Petrolul sunt probleme financiare, iar unul din principalii sponsori si-a anuntat retragerea. Nu stiu in ce masura cei de acolo vor mai face transferuri, insa e limpede ca echipa actuala nu se poate bate pentru ceva maret. Tamas e singura piesa buna din defensiva, insa varsta isi poate spune uneori cuvantul.

Pentru Petrolul va fi un meci dificil si nu din prisma faptului ca intalnesc o echipa mai buna, ci pentru ca joaca impotriva unei echipe care e impinsa de cele mai multe ori de la spate de suporteri, la meciurile de pe teren propriu. UTA va juca ofensiv in marea majoritate a timpului si ma astept ca Avram, portarul oaspetilor, sa intampine destul de multe probleme. Pontul meu pentru acest meci este ”UTA Arad - Peste 4.5 suturi pe poarta”, la o cota de 2.20, disponibila la Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
UTA Arad vs Petrolul Ploiesti
Pronostic:
UTA Arad - Peste 4.5 suturi pe poarta
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro